İdil Baby

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İdil Baby

Bebek Çocuk
  • 5

İdil Baby: 2013 yılında Şanlıurfa'da kurulmuş, özgün tasarımları ile markalar arasındaki rekabet verimi en üst düzeyde olan İdil Baby. Üretim süreçlerindeki standartlar etik ve sosyal sorumluluk açısından özenle takip edilirken, çocuk giyim sektörüne damgasını vurmuştur.

Şanlıurfa’da faaliyet göstermektedir.İdil Baby’nin sahip olduğu eğitimli ve deneyimli tasarımcı kadrosu her koleksiyon için yeni tasarımlar üretmektedir. Tüm malzemeler dermatoloji uzmanları tarafından onaylanmış olup, kalite kontrol sırasındaki seviyesi her zaman üst düzeydedir.

İdil Baby, çocukların yaşayabilecekleri en güzel deneyimleri sunmayı amaçlamaktadır. Kaliteli ve özel modellerini; Güvenli, İlginç, Uygun Fiyatlı ve Güncelliği arayan annelerin beğeni ile takdir edilmiştir.

Özellikle el emeği ile hazırlanan giysileri olan marka; canlı renkler ve hareketli dokularla dikkat çeker. Parti kıyafetleri, iç giyim, şort ve salvar gibi pek çok model yeni babalara sunmaktadır.

İdil Baby; müşteri memnuniyetini ön plana alan, konseptlerle ve tasarımlar ile çocuk giyim sektöründeki hayatına devam etmektedir.

Her zaman son derece özel tasarımlarıyla kalitesiyle konuşulan İdil Baby’nin hedefi; modaya paralel olarak gelişen ve pozitif, enerjik stile yaklaşabilmektir.

Müşteri Yorumları
A
Ali YENER
  • 5
    • 24.10.2019
    S
    Servan Aybakan
  • 5
    • 23.10.2018
    N
    Nergiz Yener
  • 5
    • 23.10.2018

    Diğer Firmalar

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    Baby Rainbow Çocuk Butik, Şanlıurfa ilinde 2004 yılında kurulmuştur. Makul fiyatlar ve kaliteli ürünleri ile bebek giyim sektöründe adından söz ettirmiştir. Firma, geleneksel tasarımların üretim ve sunumunda uzmanlaşmış bir bebek giyim mağazasıdır. Markamız kaliteyi, mü...