Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

İbak Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

İbak Kimya, 2005 yılında kurulmuş, kaliteli ürünler üreten ve bununla ile müşterilerine en yüksek memnuniyeti sunmayı sağlayan Denizli bölgesinde bulunan bir kimya tesisidir.

Kalite, çevre, insan hakları, çalışan sağlığı ve güvenliği üzerine yoğunlaşarak, müşterilerin gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamaya odaklanıyoruz. Bunu başarmak için kusursuz sürekli geliştirmeye dair bir kültür oluşturduk. Kalite politikamızın hedefi; müşterinin emeğinin ve ekonomisine en üst seviyeye taşımaktır.

İbak Kimya, dünyadaki diğer tesiste olduğu gibi zorlu nitelikler içeren ISO 9001:2015, EMAS, Clean Production Program-CEP (Avrupa Birliği Direktifi), OHSAS 18001, BS EN ISO 14001 standartları üzerine kuruludur.

Yıllardan beri gerçekleştirdiğimiz gelişme çabaları, kalite ve ekolojik etkiye uyumu, zehirsiz tesisler, enerji ve kaynak verimliliği, çevreci faaliyetler ve ürünlerimize getirilen değerli değişiklikler sayesinde kendini yenilemeyi başarmışızdır. Bu başarıya ve bizi nereye götürdüğüne hep müşterilerimizin desteğini hatırlayacağız.

Firmamız her geçen gün müşterilerini, tedarikçilerini ve çevre üzerine etkisini arttırarak, akılcı ve sürdürülebilir üretim anlayışına bağlı kalacaktır.

Diğer Firmalar