Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Hyde Club

Gece Kulüpleri
  • 0

Hyde Club, 1992'de kurulmuş, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yer almaktadır. Sektörümüz gece kulübü olarak tanımlanmaktadır.

Gece Kulubu, insanları boş zamanlarını eğlenceli şekilde geçirmelerini ve yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlayacak ortamlar sunmak için kuruldu.

Hyde Club, insanların en güzel anılarını yaşamalarını hedefleyen hizmetlerimizi sürdürmektedir. Müşterilerimiz her zaman memnuniyetle ayrılmaktadır.

Ayrıca, uygun fiyatlı paketlerimiz kolayca erişilebilir olup, her özel anınızda ayakta kalmak için harika parti atmosferi sunmaktan her zaman memnun olacağız.

Hyde Club, sunduğumuz hizmetler ile sizin de rahat etmenizi sağlamak istiyoruz ve heyecan verici bir atmosferi her zaman çok seveceksiniz.

Diğer Firmalar

Black Sea Night Club

Gece Kulüpleri

Antalya,Muratpaşa

flag

Black Sea Night Club, herkesin şarkıların vuruşundan ve hareketinden keyif aldığı bir gece kulübüdür. 2012 yılında Antalya / Muratpaşa'da kurulan Black Sea Night Club, kesintisiz DJ edm müzikleriyle cazibeli bir ortam oluşturmak için çalışmaktadır. Rehberlik etmesine iz...

Kaybedenler Klubü

Gece Kulüpleri

Antalya,Muratpaşa

flag

Kaybedenler Klubü, Antalya, Muratpaşa'da 1994 yılından beri faaliyet gösteren gece kulübüdür. Varlıklarının 25. yılına ulaşmıştır. Gece hayatı ve insanlarla olan bağlantılarımız her geçen gün daha da kuvvetleniyor. Ünlü değişik müzik türlerinin keyfini çıkarabileceğiniz...

Antalya,Muratpaşa

flag

Kamyon Disco Night Club 1998'den beri Antalya, Muratpaşa'dan hizmet veren bir gece kulübüdür. Geceleri müziğin cazibesiyle eğlencenin zirvesine ulaşabilirsiniz. Her hafta farklı temaların yer aldığı renkli ve göz alıcı partiler yapıyoruz. Müzik türlerimiz arasında house...