Hüner Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Hüner Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Hüner Madencilik, 2011 yılından itibaren Kayseri'nin Kocasinan Çayırhisar ilçesindeki ilk derin maden ocağını açarak, doğanın sağladığı güçlü kaynakları kaliteli ve verimli hizmet anlayışıyla müşterilerine sunmaktadır.

Hüner Madencilik ocağında; doğal taşmadenler, kireç, sillimanit, çevreci hafriyat, prodüksiyon, taş, kul şeklinde değerlendirilmektedir. Hüner Madencilik, profesyonellerinden oluşan ekibi ile her zaman daha iyi ve gelişmekte olan yeniliğe açık olmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana misyonumuz olan, son teknolojiye uygun seviyede üretim sistemini hayata geçirmek için; enerji tasarrufu, çevreci üretim ve yoğun mühendislik kapsamında; ürün ve hizmet kalitesi, gelişmiş teknik çözümleri ile mümkün olan en iyi hizmeti en iyi fiyatla sağlamaktır.

Çalışmalarımızda maksimum verimlilik için özel olarak seçilmiş son teknoloji cihazlar kullanılmakta, her türlü madencilik projesi kapsamında modernize edilmiş prosesleri kullanarak, teslim edilen ürünlerin kalitesi doğanın sunduğu maddeleri desteklemektedir.

Hüner Madencilik olarak hizmetimizden her zaman memnun kalmaktan onur duymaktayız ve her zaman en iyi denetim standartlarına uymaya çalışmaktayız. Tüm ürünlerimizden memnun kalmanızı sağlamak için elimizden geleni yapıyor ve müşteri memnuniyetini asla ödün vermeden en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.

Diğer Firmalar