Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Hsm Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Hsm Kimya, 2004 yılında Antalya, Konyaaltı'da kurulmuş bir sektörel kimya şirketidir. Bu güne dek müşterilerimize, üstün kalite bazındaki ürünlerimizle hizmet etmeyi başardık. Düzenli seferler aracılığıyla Türkiye ve Avrupa pazarına ürünlerimizi ulaştırmaktayız. Ürünlerimizin geniş çeşitliliğini sağlamada ve teknolojiyi takip ederek güncel olmayı ilke edinmiş durumdayız.

Müşterilerimizin memnuniyeti çerçevesinde, her zaman kaliteyi kontrol etmeyi, kalite politikamızı geliştirmeyi ve müşterilerimizin beklentilerini dikkate almayı hedefliyoruz. Etkinihli ve geçerli lisanslar içeren belgelendirmelerimizi arttırmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Unutmamak gerekiyor ki, gerçek üreticiler ve tedarikçiler olarak tedarik zincirine katılarak, müşterilerimizin güvenliğini sağlamak amacını taşıyoruz.

Sunulan ürün ve hizmetler konusunda alanımızda tecrübe ve bilgiye dayanan İmparatorluk markamız rekabet üzerine inşa edilmiştir. Rekabette öncülük etmek amacıyla fiyatlara verdiğimiz düşük maliyet, hızlı ve doğru teslimat ve son derece denge idare ettiğimiz satış sonrasındaki müşteri hizmetleri sunuyoruz!

Kalitemizi ve kalıcı müşteri ilişkimizi sürekli geliştirerek, insan hayatına değer katmak her bir çalışanımız için onur verici bir sorumluluktur. Vizyonumuzla yolumuza devam ederek, sektörün açık lideri olma hedefini tutturmaya devam edeceğiz.

Diğer Firmalar