Hızır Nakliyat

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Hızır Nakliyat

Nakliye Firmaları
  • 5

Hızır Nakliyat, Zonguldak şehrinde nakliyecilik sektöründe uzun yıllar boyunca hizmet vermektedir. Firmamız müşterilerin memnuniyetini her zaman öncelik olarak göstermektedir.

Hızır Nakliyat, titiz ve profesyonel bir ekip ile tam donanımlı olarak her türlü taşıma ihtiyacını 20 ton üzerindeki araçları ile hızlı ve kaliteli bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır.

Hızır Nakliyat aynı zamanda her hangi bir taşıma işinde hasar yaşanması durumunda isteğe bağlı sigorta seçenekleri ile de müşterilerimizi rahatlatmaktadır.

Firmamız, her zaman hakkını veren kişilere değer vermekte, böylece sağlam ilişkiler geliştirmekte ve her zaman işlerinin en iyisini yapmaya devam etmektedir.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız sayesinde nakliye sektörüne katkı sunmaktan keyif duymaktayız.

Müşteri Yorumları
Y
Yağız Çangır
  • Şehiriçi taşınma işlemi yaptırdık.Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.Gözünüz kapalı eşyanızı teslim edebilirsiniz

  • 5
    • 12.05.2023
    s
    serkan aydın
    • Zonguldak'tan İstanbul'a 3+1 evimi taşıttık ve çok memnun kaldık. Çalışan arkadaşlar çözüm odaklı olarak her konuda yardımcı oldular. Esyalarımıza herhangi bir zarar gelmeden hallettik taşınma işimizi.

  • 5
    • 10.05.2023

    Diğer Firmalar

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Zonguldak Gül Evden Eve Asansörlü Taşımacılık, Zonguldak'ta yerleşik olan ve nakliye hizmetleriyle misafirlerinize her zaman en iyi deneyimi sunmak üzere faaliyet gösteren bir şirkettir. İşimiz her zaman mükemmeldir ve sunduğumuz hizmetler eşsizdir. Çalışanlarımız özenl...

    Zonguldak Büşra Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Zonguldak Büşra Nakliyat, Zonguldak yerleşim merkezinde bulunan ekibimiz nakliyet hizmeti konusunda en iyisini sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaya zorlanmıştır. Yazılımın etkin çözüm...

    Ak Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Ak Nakliyat, Zonguldak yöresine özel olarak Nakliye hizmetleri sunmaktadır. Geniş arac filosuyla nakliye hizmeti ihtiyacı olan müşterilerimize en hızlı, en güvenli ve en ekonomik şekilde ulaşmaktayız. Titizlik ve kalite anlayışı ile her türlü nakliye hizmeti ihtiyacınız...