Halis Edemci

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Halis Edemci

Diş Hekimleri
  • 5

Firmamız Hakkında: Halis Edemci, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin Batman ilinde İstanbul'daki Ağız ve Diş Sağlığı konusunda 40 yıllık tecrübesini şehrin çocuklarına sunmak için faaliyet göstermektedir.

Sağlık Hizmetleri: Halis Edemci, oyunlu ağız ve diş sağlığı kontrolleri ve temel bakımlar olan diş fırçalama, diş eti uygulamaları, diş beyazlatmaları, diş arası temizlemeler, protez uygulamaları, gerokomik ağız ve diş sağlığı hizmetleri ve çocuklar için özel sağlık hizmetleri gibi tehlikeli ve dikkatli durumlarda seçenekler sunmaktadır.

Tıbbi Teknik: Halis Edemci, alanında en son teknolojileri kullanmakta ve tüm tedavi prosedürlerinde modern teknikleri standartlaştırmak için sürekli yeni gelişmelere ve ekipmanlara yatırımını sürdürmektedir.

Kişisel Bakım: Halis Edemci, hastalarımıza özel bakım ve yakın iletişimle her zaman sağlanması için temel amacı olmuştur. Her hastaya kişisel dikkat ve titizlikle hizmet vermek için yüksek standartlara uymak için çalışıyoruz.

Güvenlik:Tüm hastalarımızın güvenli bir ortamda mükemmel sağlık hizmeti alabilecekleri için hastanemiz sürekli en iyi hijyen koşullarındayken, tıbbi hizmetlerin güvenliğinin sürekli izlenmesine özen gösteriyor.

Müşteri Yorumları
M
Meral Eren
  • 5
    • 07.04.2021

    Diğer Firmalar

    Batman,Batman Merkez

    flag

    Diş Hekimi Murat Seyitoğlu, diş hekimliğinde önemli bir adım olan Batman'da 2019 yılında kurulmuştur. Kalite standartlarını her zaman üst düzeyde tutan ve müşterileri ile sağlıklı, üstün hizmet anlayışını paylaşan Diş Hekmi Murat Seyitoğlu, çalışkan donanımı ve uzman ka...

    Batman,Batman Merkez

    flag

    Habib Bulut & Dt. Zeynep Ekmez 1992'de kurulan Batman, Batman merkezli diş doktoru olarak hizmet vermeye başladı. Güvenilir bir ortamda müşterisine kaliteli ve standartlara uygun hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Bilimsel görüşlerle inceleme yaparak teşhisleri koymak ve i...

    Batman,Batman Merkez

    flag

    Batman Ağız Ve Diş Sağlığı Merkez, 1996 yılında kurulmuş olan bir diş hekimliği kliniğidir. Bu özel tıp merkezi, konumu itibariyle Batman il merkezinde bulunmaktadır. Önceden genel bir sağlık merkezi olarak hizmet veren şirketin temelleri 2008 yılında desteklenmiş ve Ba...