Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Güven Otomotiv

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Güven Otomotiv,1997 yılında Şanlıurfa'da kurulmuş, otomobil yedek parça sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Kaliteli ve doğru çözümlerle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Markalar tarafından sağlanan tüm yedek parçalar, güncel teknoloji uygulamalarının geniş imkânlarıyla kullanılmaktadır. Öncelikle Müşteri Memnuniyeti.

Müşterilerimize her zaman kaliteli müşteri hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Güven Otomotiv'deki çalışanlarımız ve personelimiz sertifikalar edindi ve eğitimler aldı. Çalışanlarımız müşterimizin taleplerini dinlemek için cömertçe yetenekte ve profesyonel davranışlar göstermektedirler. Müşterileri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak için çaba gösteriyoruz. Yüksek Kalite Standartları:

Otomotiv yedek parça sektörünüzdeki gelişmelerin modasını takip etmeyi ilke edindik. İçerisinde bulunan riskleri engellemeyi ön planda tutuyoruz. Verilen hizmetlerin tanımlı standartlara göre sunulmasının önemli olduğuna inanıyoruz. Müşterilerimizin kalite beklentilerini boşa çıkarmamak için harika yedek parça ve servis kalitesine ek olarak alışveriş konforunda herhangi bir hata bırakmıyoruz. Şeffaflık ve Dürüstlük:

Güven Otomotiv'te, müşterilerimizin başka hiçbir sürpriz olmaksızın ne satın aldıklarını, ne kadar ödeme yaptıklarını ve kaç gün sonra teslim alacaklarını bilmesini sağlamak çalışıyoruz. Bununla birlikte, işlemlerimizin tüm kontrolleri ve raporlamaları şeffaf ve basittir. Müşterilerimize dürüstlük ve sorumluluk çerçevesinde gerçek hizmet sunuyoruz.

Diğer Firmalar