Güven Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Güven Eczanesi

Eczaneler
  • 4.7

Güven Eczanesi, 2014 yılında Edirne'de kurulmuş olan bir eczane. Edirne ilinde 12 yıldır hizmet veren Güven Eczanesi, halen sıcak, dostcanlı bir şekilde her türlü eczacilik ve ilaçlama ile ilgili hizmet sunmaktadır. Özellikle çalışanlarımızın deneyimi, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemlidir.

Yoğun mesainin arasında, deneyimli çalışanlarımız meslek standartlarının üstünde hizmet vermektedir. Ayrıca Güven Eczanesi aynı zamanda çevreye olan ilgisi ile de hizmetse verir. Çevre dostu materyaller, organizasyonlar farkını ortaya koymaktadır.

Güven Eczanesi organizasyonlarının yanısıra tüketici memnuniyetini öncelik edinmiş markalara öncülük etmekte ve tüketicinin beklentileri doğrultusunda kalifiye çalışanları ile güleryüzlü bir hizmet anlayışı sergilemektedir. Satış sonrası servis hizmetleri de Güven Eczanesi’nin önem veren konuları arasındadır.

Güven Eczanesi, çalışanlarının verdiği hizmet seviyesi ile müşterilerinin memnuniyeti hedeflenmektedir. Müşteri yoğunluğu, yaşanan ortalama detaylar, elde edilen memnuniyet oranları göz önünde bulundurularak çalışmalara devam edilmektedir. Satış sonrası destek konuları da periyodik olarak kontrol edilerek müşteri beklentileri yakın izlenmektedir.

Güven Eczanesi, sağlık alanındaki gelişmeleri takip etmektedir. Son teknolojileri takip ederken, sağlığın evde olmasını amaçlamakta, en yetkin hizmeti verebilmek adına çalışmalar yürütmektedir. Güven Eczanesi, yenilikçi, düzenli bir ekoldedir. Sizin sağlığınız bizim düşüncemizdir.

Müşteri Yorumları
A
Alex Mozartt
  • Lütfen bana Viola Keytruda (pembrolizumab) için bir fiyat verin.

  • 5
    • 26.11.2022
    B
    Burçin Oral Sönmez
    • Harika bir tarihi eser. Personel son derece cana yakın ve yardımsever. İşinizi halletmek için çirpiniyorlar

  • 5
    • 29.08.2018
    C
    Celal Bayar
    • Güzel bir mimari

  • 4
    • 17.07.2018

    Diğer Firmalar

    Umut Eczanesi

    Eczaneler

    Edirne,Edirne Merkez

    flag

    Umut Eczanesi, 2000 yılında Edirne'de profesyonel ekibi ile hizmet vermeye başladı. 20 yıllık süre içerisinde köklü kurumlar arasına girmekten gurur duymaktayız. Eğitimli ve deneyimli kadromuz, her zaman halkımızın ilgili ve özenli seçimini yaparak ne yaptığımızın farkı...

    Edirne,Edirne Merkez

    flag

    Meriç Eczanesi, 1999 yılında kurulmuştur ve Edirne'de hizmet vermektedir. Bize yaklaşık onyedi yıldır Müşteri memnuniyeti odaklı bir şekilde bir eczane olarak hizmet sunmaktan gurur duyan Meriç Eczanesi, Türkiye'nin önde gelen eczanelerindendir. Biz eczacılıkte En İyi H...