Gürlesin Kümaş

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Gürlesin Kümaş

Kumaş Mağazaları
  • 0

Gürlesin Kümaş Perakende Mağazacılık, 2014 yılında kurulmuş bir perakende kumaş mağazasıdır. Şirketi Denizli merkezli olarak konumlandırmıştır. Sektörde liderliği ve deneyimli nitelikleri ile tescilli bir kuruluştur.

Gülesin Kümaş, unsur ve detayların karışımıyla güncel modaya veya geleneksel tarzun kimyasal etkisini sunar. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini vurgulayan pazarlama stratejileriyle ürünlerin arzı ve talep ediliyor. Müşterilere doğru tedarikçi seçimleriyle onlar için ideal öneriler burada mevcuttur.

Gürlesin Kümaş, sunduğu hizmetler ile Deri, Kapitone, Dokuma, Pamuklu, Tülden yapılan hafif kumaşlardan oluşan geniş ürün seçeneğine sahiptir. Ayrıca farklı renk ve şekillerde uygulamadan kolay temin edebilirsiniz. Üstelik tüm kumaş çeşitlerinde uygun fiyatlara sahiptir.

Gürlesin Kümaş’ta profesyonel tasarımların da olmasının yanı sıra, dijital baskı teknolojisi de mevcuttur. Ayrıca üretime bağlı olarak sipariş verilen ürünler de temin edilebilmektedir. Merkezde bulunan her çeşit üründe profesyoneller tarafından montaj ve satış güvence güvencesini alabilirsiniz.

Diğer Firmalar