Gün Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Gün Eczanesi

Eczaneler
  • 3.8
Gün Eczanesi, 2015 yılında Düzce’de kurulmuştur. Amacımız, müşterilerimize en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunmak olmuştur.Hizmetlerimiz, eczacılık, veterinary eczacılık, ilaç satışları, ilaç temin hizmetleri, bireysel sağlık sigortaları, bankacılık hizmetleri, reçete girişi, laboratuvar testleri, internet alışveriş kategorilerinde ki tüm yönlerine yayımlanmıştır. Önceliğimiz her zaman iyi bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olmak için, firmamıza çalışan profesyonel danışmanlar ve uzmanlar çalışmaktadır. Müşterilerimizin her türlü sağlık sorunu durumları hakkında yanıltıcı bilgi vermek yerine, onlara doğru ve gerçek bilgileri iletmeyi görev edinmişlerdir. Bununla birlikte, müşterilerimizin tedavisinden daha fazlasını sunmak amacıyla, ilaç seçiminden, hasta yardım planlarına kadar pek çok araç ve servisi dahil etmiş bulunmaktayız.

Güven: İlke olarak müşterilerimizin birinci sırada tutarak, özellikle de hasta gizliliğini ve doğru bilgilerin devamlı ulaşımı için tüm çabalarımızı ortaya koyuyoruz. Ayrıca, Gün Eczanesi, hangi ilaçların alımı ve jenerik versionların kullanılması gerektiği konusunda, hekim tarafından tarafından belirlenen prosedürleri yerine getiriyor ve müşterilerimizin iç güveninin korunacağını her zaman garanti ediyor.

Kalite: Kaliteyi yenilikçi bir yaklaşımla daha da geliştirmek için çok çalışıyoruz. Tüm personelimiz, kaliteyi sağlayabilecek standartları kar'anımıza entegre etmek için sistematik bir eğitim aldı. Böylece, teknolojinin ardındaki en küçük detaylar anlaşılsın ve şifalı müşterilerimize sunulan ilaçların neticesi güvence altına alınsın.

Kuruluşundan bu yana, Gün Eczanesi, hasta ve doktorlar arasında ortaya çıkan tüm sorunların minimuma indirilmesini amaçlamıştır. Her müşterinin beklenen iyi sonuca ulaşmasını ümit ederken, teknolojinin danışmanlık ve üretim süreçleri için tam entegre olduğu bir ortama sahip olacağız.

Müşteri Yorumları
M
Mehmet Batuhan Demir
  • 5
    • 09.07.2021
    M
    Mehmet Yavuz
  • 4
    • 29.08.2017
    S
    Serkan Yılmaz
  • 5
    • 15.07.2017
    B
    Baki Can
  • 1
    • 25.06.2016

    Diğer Firmalar

    Düzce,Düzce Merkez

    flag

    Şehrinde İlk Yasemin Eczanesi, 1990 yılında Düzce’de kurulmuş olan bir eczane şirketidir. Yasemin Eczanesi, 28 yıllık tecrübesiyle en çok aranan firmalardan biri olmuştur. Uzman kadromuz ve modern altyapımız, toplum sağlığını geliştirmek amacıyla müşterilerimizin sorunl...