Gülle Van Evdeneve Ve Temizlik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Gülle Van Evdeneve Ve Temizlik

Nakliye Firmaları
  • 4.6

Gülle Van Evdeneve ve Temizlik, Van'da faaliyet gösteren kaliteli bir nakliye hizmeti sağlayıcısıdır. Sektöre entegre hizmette bulunan firmamız, deneyim ve bilgi birikimini geçmişten günümüze kullanarak müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak hizmet sunmaktadır. Modern araç ve donanımlarla desteklenen nakliyat hizmetleri, finansal açıdan uygunluk ve sürdürülebilirlik politikası ile temelinde barındırmaktadır.

Size en avantajlı çözümleri sunmak için Gülle Van Evdeneve ve Temizlik her zaman takiptedir. Atölye ve depo dekorasyonu, evden eve taşımacılık konularında yüksek tecrübeyi ve analiz becerilerini sunmaktadır. Gülle Van Evdeneve ve Temizlik profesyonel çalışanları, beklentilerinize cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Tüm personel ve çalışanlar, sektöre dayalı eğitimler almakta ve her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Yaptığımız yangın ve kitlesel depolama servisleri başta olmak üzere malzemeleri yenileme, paketleme, donanım ve zarar tespiti fırsatları, mükemmel hizmetler sağlamayı amaçlamaktadır. Ayrıca sigorta politikamızla size ana karşı güvenlik ve sorumluluk sağlamaktayız.

Gülle Van Evdeneve ve Temizlik, ticari çözümler için aktif olarak çalışmalara devam etmektedir. Etkin UPS nakliye, şehir içi ve şehirler arası taşıma için tüm imkanları sunmaktayız. Müşteri memnuniyeti için endüstri standartlarını ve zaman planlarını titizlikle planlayan ekibimiz güvenilir, etkin ve hesaplı iş ortağınızdır. Gülle Van Evdeneve ve Temizlik, çözüm ortağınız olarak yollarınıza eşlik etmek için hazır.

Müşteri Yorumları
A
ANUBİS
  • Latif denen şahısla buradaki yorumlara bakarak tanıştık (sonradan gördüm yorum yapanların soyadı hep aynı kişiler) bu arada ağzı güzel inandirici laf yapıyor tatlı dilli neyse bir fiyata anlaştık kapora istedi 2.500 TL verdim. sonra tarihler uymadı taşıma işi iptal oldu kaporani geri veririm dedi ha bugün ha yarın vermedi. Allah nasip etmesin bana haram yemeği filan derken 6 ay olacak hala verecek mesajlara bile dönmüyor.Allah var Taşıma konusunda tasitmadigim için bir şey diyemem ama hayırlısı buymuş iyikide taşımamış

  • 1
    • 02.02.2023
    O
    Oğuzhan Özmen
    • GÜLLEVAN NAKLİYAT EKİBİNE LATİF ABİYE HELAL OLSUN BU İŞTE VANDA 1 NUMARADIR KENDİSİ HERKESE TAVSİYE EDERİM PİŞMAN OLMAZSINIZ EMİN OLABİLİRSİNİZ ????????

  • 5
    • 14.09.2022
    S
    Sebiha Kiyağ
    • Çok memnu oldum Allah razı olsun ellerinize sağlık Allah kolaylık versin herkese tavsiyemdir

  • 5
    • 06.09.2022
    E
    E M R E DAĞDELEN
    • Eşyalarınızı bu gibi sahtekarlara taşıtmayın. Sigortalı diye telefonla anlaşma yapıldı eşyaları yükleyen grup farklı indiren grup farklı eşyalar karışmış ve kalan eşyam bana kargo ile gönderilerek kargo ücreti bana ödetildi. Birde ilk anlaşmada asansör parası alıyor gittiği yerde 3. Kat olursa asansörlü taşıyacakmış güya yalan!! Tv'im bozuk. Eşyalar indikten sonra ne ara kontrol edeceksem. Fatura istedim kesmedi. Beni engellemiş üstüne üstlük. Sonra buraya kötü yorum yazınca engeli kaldırmış hesap soruyor. Neymiş sigorta sadece eve kadarmış evden nakliye çıkınca sorumluluk eşya sahibininmiş. Eşyaları gelişi güzel çarpa çarpa indiriyorlar üst üste istifliyorlar ben ne zaman neyi kontrol edebilirim böyle bişey olması için adamları 2 3 gün evde tutmam gerekiyor. İşini düzgün yapmayan bu düzenbazlara eşya taşıtılmaz. İşi bittikten sonra engelleyen biriyle, iletişim kuramadığım biriyle, sigortalı diye kandırıldığın zararını karşılayamadığın biriyle iş yapılmaz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İşinin ehli olan taşımacılara taşıtmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

  • 1
    • 04.09.2022
    s
    serdar aysan
    • Kömür odun taşımak için kullanılabilir başkada bir iş yapamazlar. Yorumlara aldanıp iş yaptık eşyanın içine etti yalan dolambaz. Bakın ben çok araştıran biriyim zaten Google hesap bilgilerimden de anlaşılabilir. Uzak durun dediysem bir bildiğim var.

  • 1
    • 08.07.2022

    Diğer Firmalar

    Van Evden Eve Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Van,Van Merkez

    flag

    Van Evden Eve Nakliyat, Van merkezli nakliye ve taşıma hizmetleri sunmaktadır. Firmamız kaliteli ürün ve hizmetler sunarken kullanıcıların memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlamıştır. Van Evden Eve Nakliyat Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001: 2008 standartlar...

    Van Şehir Içi Nakliyat

    Nakliye Firmaları

    Van,Van Merkez

    flag

    Van Şehir Içi Nakliyat, Van'da hizmet veren bir nakliye firmasıdır. 1982 yılından günümüze kadar nakliye sektöründeki çalışmalarında liderliğin sahibi olan firmamız, her zaman en yüksek standartları sağlamaya odaklanmıştır. Nakliyat sektöründe uzmanlaşmış çalışanlarımız...