Gülistan Fitness Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Gülistan Fitness Merkezi

Spor Salonları
  • 0

Gülistan Fitness Merkezi Hakkında

Gülistan Fitness Merkezi, 2012'de Erzincan'da kurulmuş olan bir Fitness Salonudur. Gülistan olarak, kaliteli ve güvenilir spor salonu hizmetimizi sunmaktan keyif alıyoruz. Var oluş amacımız; sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek ve sağlığa karşı olumlu tutum benimsemektedir. Bu anlamda, Erzincan'da Fitness merkezi hizmetleri sağlamayı önceliğimiz haline getirdik.

Gülistan Fitness, Erzincan'daki en yüksek standartlarda donanımlarla donatılmış ve size üstün bir deneyim sunmak için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Personelimiz üst seviyede eğitim görmüş ve yeteneklerini kullanarak sizlere profesyonel destek sunmaktadır. Siz de müşterilerimizin yaşam tarzını anlayan ve yaşamlarına değer katan güçlü bir ortak olmayı hedefliyoruz.

Gülistan Fitness Merkezi'nde Sağlanan Hizmetler

Gülistan Fitness, çeşitli spor salonu hizmetleri sunmaktadır. Üyelerimize kardiyo egzersiz makineleri (fitnes bilgisayarları, aşırı balistik bisikletler, kondisyon egzersiz makineleri), mutfak, yüzme havuzu, sauna, jakuzi ve masaj odaları ile ücretsiz veya ücretli diğer hizmetler de dahil olmak üzere fitnes, yoga ve pilates kursları sağlarız.

Gülistan Fitness Merkezi'nin Hedefleri

Hedefimiz, ziyaretçilerimize motive edici ve spor salonu deneyimleri sunmaktır. Gülistan Fitness, modern ve ileri donanımlı bir fitness salonudur ve personelimiz sizlere yardımcı olmak için her zaman hazırdır. Hedefimiz, arzularınıza uygun ve isteklerinize aykırı programların çevrimiçi uygulama özelliğidir. Daha kolay bir planlama ve koordinasyon ile müşterilerimize en iyi zamanlamayı sağlamak maksadıyla sürekli gelişmeyi hedeflemekteyiz.

Diğer Firmalar

Erzincan,Erzincan Merkez

flag

B-fit Erzincan İnönü, 1998 yılında ortaya çıkan bir kurumsal firmadır. misyonumuz, sizin güvenle ve huzurla tercih ettiğiniz alanının spor&sağlık sektörüne katkıda bulunmak. Ferah Spor Salonları olarak Güleryüzünüz, düzen ve temizliğimiz, farklı türde yaş gruplarına yön...

Relax Fitness Club

Spor Salonları

Erzincan,Erzincan Merkez

flag

Relax Fitness Club, 1991 yılında Erzincan'da kurulan ve bugün Egzersiz Salonları sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Bizim misyonumuz, müşterilerimize sağlıklı, enerjik ve hareketli bir yaşam teklif etmek için güçlü, eğlenceli ve tutkuyla dolu egzersiz çalışmalar...