Güçyetmezler Kumaş Pazarı

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Güçyetmezler Kumaş Pazarı

Kumaş Mağazaları
  • 0

Güçyetmezler Kumaş Pazarı'na Hoş Geldiniz! 1991'den bu yana perakende kumaş satan Güçyetmezler Kumaş Pazarı, Kayseri'de bulunan alışveriş merkezi tarzı mağazasında kaliteli kumaş çeşitliliğine sahip. Mevcut çeşitler arasında şifon, iplik, desenli kumaş, pamuklu kumaş, tül ve bere gibi yaklaşık binlerce kumaş seçeneği yer almaktadır.

1991'de Kuruldu Güçyetmezler Kumaş Pazarı, kısa bir süre sonra Kuzey Anadolu Bölgesi'ndeki kumaş wevlerindeki seçkin bir üne sahip oldu. Erekli şirketlerden ve ev iplikçilerinden bir dizi hazırlanmış ve yağma kumaşlar sundu. Müşterilerimize sunduğumuz her türlü hizmet ve ürünle, ziyaretçilerimizin yeniliklerini ve kaliteyi keşfetmesine yardımcı oluyoruz.

Modern Mağazamız Modern, çekici ve doldurulabilir mağaza ortamı, müşterilerimizin güvenli ve rahat alışveriş yapmaları için ideal bir atmosfer sunmaktadır. En yüksek kumaş kalitesini barındıran, her bütçeye uygun en uygun ürünleri stoklayarak her alıcıya hitap etmeye çalışıyoruz. Rakiplerimizden ayırt eden özelliğimiz, hem ste-hemde iplik kumaş satışının yanı sıra, oluşturduğumuz tasarımlarla tüm ürünleri bir arada sunmasıdır.

Diğer Firmalar

Bursa Kumaş Pazarı

Kumaş Mağazaları

Kayseri,Melikgazi

flag

Bursa Kumaş Pazarı 2002 yılında Kayseri Melikgazi'de kurulmuştur. Firmamız, çalışanlarımızın günlük ilhamı ve kreatifliği ile müşterilerimize ev, moda, takım elbise ve özel siparişler arasından seçim yapabilecekleri her türlü kumaş modelini sunuyor. Kaliteli malzeme, en...