Gelişim Sürücü Kursu

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Gelişim Sürücü Kursu

Sürücü Kursları
  • 4.8

Gelişim Sürücü Kursu, İstanbul ile Kadıköy ilçesinde hizmet sunan bir sürücü kursudur. Yaptığımız sürücü kursu hizmetleri ile uzman öğreticiler eşliğinde, tüm araç kategorilerine yönelik, sektörün en iyi teknolojisi ile lisans alma imkanı sağlamamıza yardımcı olurlar.

Gelişim Sürücü Kursu, otomobilde kullanıma hazırlama, trafik vaziyeti hakkındaki bilgilerin güncellenmesi ve yasal boşlukların doldurulması konularında 7/24 hizmet vermeyi taahhüt eder.

Gelişim Sürücü Kursu olarak, müşterilerimize sürücü becerilerini geliştirmeyi ve bireylere trafiği daha kolay anlamalarını sağlama hedefimizdir. Öğrencilere sorunsuz bir şekilde sürücü belgesi alabilmelerini sağlamak için mevcut uygulamaları optimize ediyoruz.

Yaşam tarzımıza uyumlu eğitim programları tasarladık. Verdiğimiz eğitimlerden sonra her kursiyer, aracını ne zaman ve nasıl kullanacağını daha kolay anlayabilir hale gelmiş olur.

Firmamız, uzman ekibi ile Türkiye'nin her yerinden müşterilerimize hizmet vermeyi kabul ediyor. Bir sürücü kursunda eğitime başlayacaksanız, arassanız Gelişim Sürücü Kursu deneyiminizi en iyi şekilde yaşamanızı sağlayacağımıza söz veriyoruz.

Müşteri Yorumları
S
Süleyman Arifoğlu
  • Habil hoca başta olmak üzere İbrahim hoca ve Buğra hocaya ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten çok sabırlı ilgili ve güler yüzlü insanlar. Dersle ilgili düzenli olarak organizasyon yapmaları her şeyin açık ve net bir şekilde belirtmeleri işlerini ne kadar iyi yaptıklarını fazlasıyla gösterdi. Emeğinize sağlık iyi ki sizleri tercih etmişim.

  • 5
    • 04.09.2023
    M
    Mete USTAOĞLU
    • Kayıt olurken uygun saatlerimi belirtmeme rağmen kayıt olduktan sonra uygun olmayan saatlere eğitim koymaya çalışıldı. En başta uygun saatlerinizi belirtebilirdiniz. Gereksiz yere efor ve zaman kaybettim. Cevap: Gelen mesajda "tek uygun saat" yazıyordu bu durumda ne yapmam gerekiyordu? Gereksiz yere algı kasmayın. Bir kere özür dileseydiniz konu kapanacaktı. Bu tavırlar bir işletme sahibine yakışmıyor.

  • 1
    • 09.08.2023
    S
    Savaş Durmuş
  • 5
    • 08.08.2023
    O
    Ozkan Vural
    • Buğra abi olsun ibrahim bey olsun çok ilgililer. Diğer kursların öğrencileri patır patır dökülürken( 10 kişiden ya bir ya iki kişi anca geçti), Gelişim sürücü kursu öğrencilerinde fire yok. Hem öğrenmek hemde paranızın boşa gitmesini istemiyorsanız Gelişim Sürücü Kursu derim ben.

  • 5
    • 07.08.2023
    S
    Sümeyye Ağcakaya
    • Çok ilgili bir kurs. Yavuz hoca ve Buğra hoca ikisi de gerçekten çok iyi eğitmenler. Her sorunuza cevap veriyorlar. Çevremdeki herkese tavsiye edeceğim.

  • 5
    • 02.08.2023

    Diğer Firmalar

    Kuşdili Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Kuşdili Sürücü Kursu; İstanbul Kadıköy'deki konumunun elverişli olması ve sürücü kursu alanında müşterilerine en yüksek kalitede hizmet sunma amacıyla kurulmuştur. Firmamız Eğitim Verenler Derneği (EVD) üyesidir. Firmamuz, eğitim-öğretim faaliyetlerini, sadece teorik-uz...

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Altıyol Bahariye Sürücü Kursu, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde hizmet veren bir sürücü kursudur. 1998 yılından bu yana firmamız, ehliyet alma sürecinde bulunan her birey için en üst düzeyde destek sağlamaya devam etmektedir. Her yaştan öğrenciye özel olarak hazırlanmış eğ...

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Özel Kadıköy Ekip Sürücü Kursu, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde sürücü kursu hizmeti vermektedir. 20 yıllık deneyimimiz ile sürücü eğitimlerini özgüven kazanımları ve keyifli bir ortamda gerçekleştirmekteyiz. Sürücü yeteneklerinizi geliştirip sunacağımız programlarla saat...

    Taksim Sürücü Kursu

    Sürücü Kursları

    İstanbul,Beyoğlu

    flag

    Taksim Sürücü Kursu olarak, İstanbul'un Beyoğlu semtinde 1997 yılından beri sürücü eğitimi konusunda öncü bir şirket olarak hizmet vermekteyiz. Taksim Sürücü Kursu her zaman, tecrübeli ve profesyonel uzman kadrosuna sahip olmuştur. Sektöründe güvenilir ve lider olan Tak...

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Atalay Sürücü Kursu, İstanbul Kadıköy'de kişisel ve kurumsal müşterilerin sürücü kursu eğitimi almalarını sağlayan profesyonel bir şirket olarak faaliyet göstermektedir. 1967 yılından beri bu alanda hizmet veren şirketimiz, gelişen teknolojiye ayak uydurarak tüm işlemle...