Forpart Otomotiv Yedek Parça San.tic.ltd.şti

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Forpart Otomotiv Yedek Parça San.tic.ltd.şti

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Forpart Otomotiv Yedek Parça San.tic.ltd.şti, 1999 yılında Konya-Selçuklu’da kurulmuştur. Firmamız, otomobil yedek parça sektöründe üretim ve hizmet faaliyetlerini yerine getirmektedir. 20 yıllık tecrübe ve sektörel deneyimimiz ile müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet sunmaktan gurur duymaktayız.

Firmamız her geçen gün kendini yenileyerek, sunduğu hizmetleri artırmaktadır. Uluslararası ve bölgesel standartlara uygun ürün gamımız ile tüm müşteri taleplerine cevap vermeyi hedef haline getirmiş bulunmaktayız.

Günümüzde, ana ürünlerimiz arasında motor (özellikle servis sektörü için) parçaları, aksesuarları ve jant enfeksiyonları bulunmaktadır. Müşterilerimizin en güvenilir ve etkin çözümleri almalarını sağlamayı amaç edinen pozisyonumuzla, uluslararası anlaşmalarımızı genişletmeye ve geliştirmeye devam etmekteyiz.

İnsan ve çevre kaynaklarının erişilebilirliğini ve verimli kullanımını optimize etmeyi sağlayan ve kaliteyi temel alan sürekli çalışıyoruz ve çok çalışacağız. Bu nedenle, müşterilerimizin istek ve beklentilerini gerçekten anlamaya önem vermekteyiz. Verimliliği ve fiyat oluşturma stratejimizi harekete geçirerek, otomobil yedek parça sektöründeki lider konuma ulaşmak için çalışmaktayız.

Diğer Firmalar

Karataş Otomotiv Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Konya,Selçuklu

flag

Karataş Otomotiv Yedek Parça, 1992 yılından beri Konya'nın Selçuklu ilçesinde faaliyet gösteren bir otomotiv yedek parça satış mağazasıdır. Mağazamız, binlerce müşteriye sunduğu orijinal ve lisanslı ürünlerle, kaliteli hizmet anlayışıyla, memnuniyet ve güven duygusu uya...