Fizyomer Tıp Merkezi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Fizyomer Tıp Merkezi

Özel Hastaneler
  • 4.7
Müşteri Yorumları
M
Muhammed Yavuz Kara
  • Buraya boyun fıtığı ve sinir sıkışması şikayeti ile geldim.Gittiğim doktorların bir çoğu ameliyat dedi.Beyhan Yenerkol hocam Robotik lazer ve elektro terapi yöntemi üzerine iyileşeceğini beyan etti.Tedaviye başladım, İlgilenen arkadaşlarımızdan Emirhan bey,Aleyna hanım,Kardelen hanım,Çiğdem hanım her gün düzenli olarak tedavimle özenli bir şekilde ilgilendiler.İlgi alaka hasta memnuniyetini hat safaya koydular.Şifa Allah’tan çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Sağolsunlar.

  • 5
    • 16.12.2023
    A
    A. Sami ORAL
    • 2 Ekim' de ön çapraz bağ ameliyatı olduktan sonra yorumlardan araştırarak bu fizik tedavi merkezinde tedaviye başladım. İlk 15 gün servis hizmetinden faydalandım. Sabah saatlerinde olan tedevimi öğleden sonraya alarak bize bir sürpriz yaptılar. Hadi dedim neyse önemli değil. Fakat işin garip tarafı fizyoterapistimin de değişeceğini söylediler. Tam tedavinin ortasında bu hareketi doğru bulmadım. Ve kalan 15 gün boyunca kendi aracımla gittim geldim. Ben bana uygulanan tedaviden memnun kaldım yalan yok. Bu olumsuzluk da yaşanmasaydı daha olumlu yorum yazacaktım. Son iki-üç gün kala yine terapistimin değişeceğini söylediler bu da tuzu biberi oldu. Saçma sapan işler. Ben özellikle tedavim boyunca yakın ilgi gösteren Fizyoterapist Aylin Hanım' a ayrıca hasta planlamada büyük bir özveriyle çalışan ve hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutan Sevgi Hanım' a çok teşekkür ediyorum...

  • 2
    • 03.12.2023
    O
    Onur Celik
    • Muayene için DR. Türkan TÜNERİR'e randevu aldık. Birgül öncesinden telefon ettiler doktor hanımın randevu saatinizde toplantısı var saat 16 da gelebilirmisiniz dediler bizde kabuk ettik. Randevuya yetiştirmek için eşimi osb ne almaya gittim ve randevu saatinden 15 dakika öncesinde giriş yatırdık ve 45 - 50 dakika geçmesine rağmen muayene olamadık. Yabancı hasta geldi muayenesi biraz uzadı bu sebep ile sizi alamadık 5 dk içerisinde alacağız diye oyalayıp durdular. Muayene olmadan giriş işlemlerini iptal ettirdim. Birdahada gelmem.

  • 1
    • 28.11.2023
    i
    ihsan Ekmekçihabeş
    • Motosiklet ile Trafik kazası sonrası tibia şaft kırığı ve asetabulum kırığım için 30 seanslık fizyoterapi tedavisi aldım. Öncelikle benle çok güzel ilgilenen hemşire Gülşah hanım ve Emirhan Bey'le çok teşekkür ederim. Fakat en önemli olan fizyoterapi tedavime bakan Fzt.Özge Kanat hanım' çok ilgisiz idi. Bana bir kaç defa hastam gelicek diyip hareketleri gösterip kendim yapmamı söyleyerek o saatteki hastası ben olmama rağmen başka hasta ile ilgilendi. Üstüne yetmezmiş dalga geçer gibi gülerek evde yap o zaman hareketleri diye söyledi. Ben evde yapacaksam niye size para veriyorum. Helal etmiyorum.Resmen paran ile rezil olduğun bir kurum. Diğer Fizyoterapist arkadaşlar hastaları ile başında durarak güzel ilgileniyorlardı.Planlamaya Fizyoterapistin değiştirilmesini söylediğim de onların o saatte dolu olduğunu söyleyip değiştirmediler. Şikayet dilekçemi de oraya bıraktım.Kesinlikle memnun kalmadığım sadece ticari odaklı bir kurum.

  • 1
    • 27.11.2023
    B
    Berrin Şahin
    • Fizik tedavi için gittiğim kurumda fizyoterapist çiğdem gün un profesyonel yaklaşımı,iletişimi, güler yüzlülüğü için teşekkür ederim.kurumunuzda böyle değerli fizyoterapist lerin olması güven veriyor.ayrica almış olduğum hizmetten cok memnunum.

  • 5
    • 12.11.2023

    Diğer Firmalar

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Batıkent, Dizili Sk. No:33, 26180 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Vişnelik, 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Osmangazi, Basın Şehitleri Cd. no:267/A, 26140 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Hoşnudiye, Acıbadem Sok No.19, 26130 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Kırmızıtoprak, Yörük Sk. No:11, 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Kırmızıtoprak, Ercan Sk. No:20, 26020 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Hoşnudiye, Acıbadem Sk No:19, 26170 Tepebaşı/Eskişehir, Türkiye

    Eskişehir,Odunpazarı

    flag

    Gökmeydan, Duygu Sk. No:7, 26100 Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye