F5 Team Combat Systems

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

F5 Team Combat Systems

Spor Salonları
  • 4.7

F5 Team Combat Systems kuruluşu 2014 yılında sektöründe etkin ve öncü bir ekip olarak Şanlıurfa'da ortaya çıkmıştır. F5 Team Combat Systems,şanlıurfa'nın ve çevresinin ihtiyaç duyduğu yaşam potansiyelinin öne çıkması amacıyla çeşitli egzersiz salonları ve ekipmanları içeren hizmetlerini sunmaktadır.

F5 Team Combat Systems’te çalışan personel, ilgili alanda muntazam kapasitede eğitime tabi tutularak firmayı ileriye taşımak amacıyla profesyonel olarak yetiştirilmektedir. Çalışan personelin olgunluk ve becerisi; çok bölgesel kesimlere yönelik geniş bir yelpazedeki hizmetleri nasıl sunacağı gibi konularda yenilikçi projeler geliştirmesine yardımcı olmaktadır.

F5 Team Combat Systems'in temel kutupları arasında şunlar yer alır: kişisel sağlık ve beyin fitness, interaktif sağlık, atletik performans, spor motivasyonu, rehabilitasyon, antrenman teknolojileri ve kombinasyonu ile gerçeğe uygun programlar. Sonuç olarak , salonlarımızda sosyalliği ve eğlenceyi de katmak amacıyla profesyonel enerji verici etkinlikler ve turnuvalar sunmaktadır.

F5 Team Combat Systems tarafından sunulan sunduğumuzn İçerdiği Hizmetler arasında; – Personelle Gerçek Zamanlı Egzersiz Programları – Yeni Teknolojilerin Kullanımına Yönelik Uygulama Odaklı Programlar – Spor Motivasyonu Programları – Kişisel Sağlık ve Beyin Fitness Haberleri – Teknoloji Tabanlı Antrenmanları yer almaktadır. Oyun tabanlı paranın sağlayabileceği avantajlarla desteklenen bu programlar, aynı zamanda kalp-damar tıbbının kuralları ve istekleriyle de bütünlemiştir.

F5 Team Combat Systems olarak içimizdeki spor tutkusunu paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz ve kullanıcılara ilham vermeyi istiyoruz! Farkındalık ve fiziksel fitnessin artması için her Şanlıurfalı mümkün olduğu kadar daha fazla hareket etmeliler. Biz F5 Team Combat Systems olarak, Şanlıurfalıların kendilerini geliştirmeleri amacıyla gerekli sektörel bağlamı sağlamaya devam ediyoruz.

Müşteri Yorumları
B
Berat Ömür Dağ
  • Tanıdığım birinin önerisiyle 1 ay MMA eğitimi için gittim. Hiçbir şey öğretmiyorlar. Salon sahibi servet hoca beş dakika sizinle ilgilenirse şükredin. Kimseye önermem. Salona girdiğiniz an kimse suratınıza bile bakmıyor. Sadece iyi dövüşçülerle ilgilenilen bir salon. Yeni başlamak isteyen kimseye tavsiye etmiyorum.

  • 1
    • 10.04.2023
    E
    Enes özkan
    • Hocaların karşılama vr eğitim disiplinleri çom güzel dilenk hocamın enerjisi şahane mükemel bir yer öneriyorum ????????????

  • 5
    • 19.02.2023
    N
    Nadiha Korkmaz
    • Karşılama ve saygı o kadar iyi ki bayan ve bay eğitmeni teşekür ederiz kesinlik ile öneriyorum ????????

  • 5
    • 08.12.2022
    M
    Mehmet Alagöz
    • Gerçekten güzel ve disiplinli bir salon herkesi F5TEAM spor kulübüne BEKLERİZ

  • 5
    • 06.12.2022
    Y
    Yusuf Yüksekyayla
    • Hocalar çok ilgili

  • 5
    • 02.12.2022

    Diğer Firmalar

    Gelişim Spor Merkezi

    Spor Salonları

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    Gelişim Spor Merkezi, 2000 yılında Şanlıurfa'da kurulmuştur. Türkiye'nin her yerinde bulunan kişisel gelişim merkezleri, stüdyolar yanı sıra çoğu bölgede spor salonlarının en güvenilir markalarından biri olarak kabul edilmektedir. Gelişim Spor Merkezi, sağlık ve spor et...

    Armfit Gym

    Spor Salonları

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    Armfit Gym hakkında; 2003 yılında Şanlıurfa’da kurulan Armfit Gym, vücut geliştirme sektöründe faaliyet göstermektedir. Tesislerimizde donanımlı spor salonlarımız, uzman eğitmenlerimiz ve teknolojik altyapımız ile siz değerli spor meraklılarına hizmet vermekteyiz. Armfi...

    Olympia Spor Merkez

    Spor Salonları

    Şanlıurfa,Şanlıurfa Merkez

    flag

    Firma Adı: Olympia Spor Merkez, Sektör: Spor salonu , Kuruluş Yılı:1999, Konum: Şanlıurfa Şanlıurfa’da 1999 yılında kurulmuş olan Olympia Spor Merkez, spora vermiş olduğu değer ve önemi unutmadan 21.yüzyılda sporun tüm alanlarındaki gelişimleri yakından takip ederek har...