Eskişehir Uzman Diyetisyen Kader Ardıç

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Eskişehir Uzman Diyetisyen Kader Ardıç

Diyetisyenler
  • 5

Eskişehir Uzman Diyetisyen Kader Ardıç, lisansını Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden aldıktan sonra profesyonel hizmetlerini tepebaşında sunmaya başlamıştır. Ulusal ve uluslararası alanda güçlü bir şekilde etkin olan kliniğin konsepti, sağlıklu ve mutlu yaşam hakkında deneyimli bir ekip tarafından bilgi vererek önerilen diyet destekli sağlıklı yaşam standartlarıdır. Kadar Ardıç'ın hedefi, müşterilerine donanımlı ve yüksek kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmaktır.

Kader Ardıç Diyetisyenlik'te sağlık programlarının temelinde diyet olarak nitelenen beslenme düzeltmesi, diyette yükselitme, vücut analizi, obezite tedavisi, vitamin-mineral-nişastalı takviyesi danışmanlığı, obezite problemini çözme ve sportif performansı artırma gibi pek çok ayrıntı vardır.

Uzman beslenme ve diyet koçluk hizmetleri, kişiye özel, sosyal, fiziksel, zihinsel ve ruhsal ihtiyaçları göz önünde bulunduran, her yaştan insanın ihtiyaçlarına cevap verebilecek olan sağlıklı beslenme programları oluşturmayı amaçlar. Özellikle arzu edilen kilo kaybının sağlanması, hipertansiyonun tedavi edilmesi, ciddi zayıflama, yaşlanma olaylarını yavaşlatma, kan basıncını düşürme, kolestorol düzeylerini normal seviyelere getirmek gibi pek çok durumu beslenme programları ile ortadan kaldırmaya yardımcı olmak en öncelikli hedefleridir. Uzman beslenmenin dosyalanması, spesifik ölçümlemeleri göz önünde bulundurulmalıdır. Kişiye özel diyet ve yaşam koçluğu sunan Eskişehir Uzman Diyetisyen Kader Ardıç; sağlıklı, ekonomik ve meyveli formülasyonlar ile deneyimli danışmanlık hizmeti vermektedir.

Müşteri Yorumları
e
esra idil kargi
  • Yaklaşık 4 senedir haşimato hastasıyım. Bu sebepten aldığım kilolarımın üstüne bir de doğum yapınca bu fazla kilolar artık yaşam kalitemi düşürmeye başlamıştı. Kader hanım sayesinde emziren bir anne olarak hiç aç kalmadan ve sütüm azalmadan 3 ayda 12 kilo verdim. Kader hanım sayesinde 40 bedenden 36 bedene düştüm. Bu süreçte sorduğum her soruyu sabırla cevapladı randevularımızda süreci çok güzel açıklayarak beni motive etti. Öğün fotoğraflarına anında dönüş yaptı. Kendisini herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum

  • 5
    • 22.08.2023
    D
    Derya Uçan
    • Eskişehir de daha önce çok fazla diyetisyen ile çalıştım. Kader Hanım işinde 1 numara kendisine 2 arkadasim başladı tavsiye üzerine ben başladım çok ilgili sıcakkanlı muhteşem birisi. İlk görüşmede her şeyi detaylı anlattı. 2 ay çalıştık 8 kg verdim. Çok iyi inceldim. İşinde bir numara herkese tavsiye ediyorum. Eskişehir in en iyisi.

  • 5
    • 21.08.2023
    E
    Eda Er
    • Kader Hanım ile 3 aydır çalışıyoruz. Toplam 6.5 kilo verdim. Daha fazla kilo verirdim ancak araya tatiller vs. girdi. Şimdi hedef kiloma ulaşmak için kaldığımız yerden devam ediyoruz. Özellikle kişiye özel diyet listeleri oluşturması en çok beğendiğim noktalardan birisi. Sağlıklı öğün ve tatlı tarifleri ile diyet motivasyonumu koruyabiliyorum. Bu sayede hiç sıkılmadan diyetimi ilerletebiliyorum. Sıkıldığım noktalarda da birlikte üzerinden geçerek değişiklikler yapıyoruz. Konumu çok kolay ulaşılabilir. İmkanlar yeterli. Randevunun saati hiç aksatılmıyor. Ayrıca Kader Hanım’ın enerjisi de çok güzel.

  • 5
    • 09.06.2023
    e
    engin kurt
    • Randevularına sağdık, güler yüzlü ilgili ve bilgilendirici açıklamalarıyla sürece destek olan bir diyetisyen kendisi. Sayesinde yaklaşık 6kg verdim.

  • 5
    • 23.05.2023
    P
    Pelin Sivri
    • kader hanımla 4,5 kg verdim uyulabilir listeler hazırlıyor sizin de fikrinizi alarak secenekler sunarak ilerliyor.listede yer alan detoks suları ve yiyecek tarifleri de bonus.ayda iki kontrolüm vardı zamanında girdim randevularıma onun dışında whatsapp üzerinden de sorularıma hemen cevap verdi her zaman ki sempatisiyle.anlayışlı işine saygılı işini severek yapan bir diyetisyen.kendisine başarılar diliyorum teseşşkür ediyorum.

  • 5
    • 22.05.2023

    Diğer Firmalar

    Eskişehir Uzman Diyetisyen Öznur Selek Sağlıklı Beslenme Ve Diyet Merkezi, bizleri ilgilendiren önemli konulardan birisi olan sağlıklı beslenmeyi ve diyet alanında görev yapan profesyoneller ve diyetisyen çözümlerini özel mekanlarda sunan bir marka olup, sektörde tecrüb...

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Formakın Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi, sağlıklı beslenme konularına yönelik hizmetler sunan profesyonel, dinamik bir diyetisyenlik firmasıdır. Eskişehir'de Tepebaşı semtsinde bulunan merkezimiz müşterilerimizin özel diyet programlarını tasarlayabilecek deneyimli d...