Eskişehir Diş Hekimi Harun Ünal

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Eskişehir Diş Hekimi Harun Ünal

Diş Hekimleri
  • 4.8

Eskişehir Diş Hekimi Harun Ünal olarak, teknik altyapı ve insan kaynağı ile modern diş hekimliği hizmetlerini 1993 yılından beri sürekli geliştirerek kullanan bir özel diş kliniğiyiz. Konum olarak Ortadoğu Anadolu Bölgesi'nin yeniliğe ve değişime açık şehri Eskişehir'de bulunan bağımsız bir diş doktorluk ofisinde profesyonel ekibimizle sizlerin hizmetindeyiz.

Günümüzde sağlıkla ilgili tüm hizmetleri, kişisel dikkat, güven ve ilgiyi müşterilerine sunmanın yanı sıra, eskiden beri geleneksel olarak korunan kaliteli hizmet ilkelerini de sunmaya devam ediyoruz. Diş Hekimliği sektöründe çok sayıda hastayı yakından tanıyarak, her hastaya kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla gelişmiş ve profesyonel tedavi planları sunuyoruz.

Müşteri memnuniyeti ve mutluluğu her zaman her şeyin üstündedir.Bizler diş doktoru sektöründe uzman ve yetenekli bir ekibe sahibiz.Titizlik ve özenle çalışmayı kendimize temel ilke edindik ve hastalarımıza her zaman birincil önceliğimiz olduğuna inanıyoruz.Aynı zamanda bilgi, farkındalık ve kişisel hizmetleri dahil olmak üzere her şeyi geliştirmeye devam ediyoruz.

Duruşumuz ve motivasyonumuz sürekli gelişen bilim ve teknolojiyi desteklemek ve modern diş hekimliğine odaklanmaktır. Önem verdiğimiz bilgi ve teknolojik altyapımız, ayrıca moral sistemi ve samimiyetimiz ile uzun vadeli müşteri ilişkileri var. Biz Eskişehir Diş Hekimi Harun Ünal olarak her şeyin ötesinde bireysel ihtiyaçların giderilmesi için 24 saat kesintisiz hizmetimizle sizleri bekliyoruz.

Müşteri Yorumları
I
İbrahim Ertuğrul
  • Buradaki yorumlara ve birinin tafsiyesi üzerine gitimm gerçektende burdann harun beye teşekkürler diliyorum saolsunlarr yardımcı. Oldularr istediğim sonucada ulaştımm nurdan teşekürlerimi iletmek istedim..

  • 5
    • 05.12.2022
    T
    Tuğba Canbaz
    • Harun beye diş ağrısı ile gittiğimde kendi yaptığı kanaldan kaynaklanabilecegini düşündu ve hiç röntgen çekmeden dişimi tekrar kanal yapmaya kalktı. Hatta dediği isterseniz çekerim. bakın tekrar para almayacagim dedi. Bir de alsaydi.bir dişçi hastanın hangi disinin agridigina emin olmadan nasıl bir dişi çekmeye yada müdahale etmeye kalkabilir anlamıyorum.iyiki kabul etmemisim kendisini . başka bir doktora gittim ve daha röntgen çekmeden ağrıyan dişimin alt dış olduğunu söyledi. Hastalık başka dişe de vurabilir bana güvenin dedi ve dediği çıktı.tedaviye başladık ve ağrım gitti. Allah razı olsun Disim için çok uğraştılar.bir daha Konuşurken sürekli en iyi bir doktor olduğunu ima edip duran Harun beyin kapısının önünden bile geçmem. Kimseye de tavsiye etmiyorum.

  • 1
    • 31.10.2022
    S
    Sepehr Madadjoo
    • Annem ve ben Dr. Harun Ünal'a gittik. Geçen hafta ve bu hafta. Annemin çürüğü ve diş dolgusu vardı. Doktorun becerilerinden bahsetmişken, Sakinliğini vurgulayabilirim, çabukluk ve sevecen tutum. Artı, Olağanüstü bir mizah anlayışı var! ???? Onu şiddetle tavsiye ederim.

  • 5
    • 11.08.2022
    D
    Derya Samancı
    • Çok korkarak gittiğim bir yerden çok mutlu ve sağlıklı ayrıldım. Çok teşekkür ederim kendisine

  • 5
    • 25.06.2022
    e
    ercan yay
    • hayatımda ilk defa diş taşı temizletmeye geldim hocamız çok nazik bir şekilde işlemlerini yapıyor be uyguluyor çok memnun kaldım

  • 5
    • 14.06.2022

    Diğer Firmalar

    Dt. Erkan Yücel

    Diş Hekimleri

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Dt Erkan Yücel 1996'den beri sektöründeki diş doktoru Hizmetleri sunmaktadır. Eskişehir Tepebaşı’nda yer alan kliniği, profesyonel anlayışı ile ziyaretçilerinin hizmetine sunan çalışan ekibi ile siz değerli müşterilerin her daim memnuniyetini hedeflemektedir. 1994 yılın...

    Eskişehir,Tepebaşı

    flag

    Diş Hekimi Mehmet Ali Kırtaş firması 2019 yılında Eskişehir-Tepebaşı'ta kurulmuştur. Temel sektörü Ağız ve Diş Sağlığı alanıdır. Tıbbi işlemler konusunda deneyimli ekibi ile birlikte, çeşitli diş problemleri için hizmet sunmaktadır. Diş sağlığı alanında, son teknoloji k...