Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Esa Kimya

Kimya Şirketleri
  • 0

Esa Kimya, 1992 yılında Kocaeli İzmit'in başarılı kimyacıları tarafından kurulmuş bir özel sektör şirketidir. Öncelikli hedeflerimiz arasında müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunmak ve uygun fiyatlar ile en iyi ürün gamını vermek vardır. Fonksiyonel ve gerekli tüm Malzemelerin kaliteli ve zamanında üretilmesini sağlamayı kendimize görev edindik.

Tüm çalışmalarda standartlara uygunluk her zaman ilke haline gelmiştir ve bu sayede sağlam bir itibar oluşturduk. Kalite sürecinin her aşamasında denetimler yaparak tüketici memnuniyetini gözetiyoruz. Sonuçta, sunduğumuz hizmetlerin eksiksiz kalitesine yönelik güvence vermek görevlerimiz arasındadır.

Ülkemizin kimyası ve yakınlarında çeşitli ürünlerin üretimindeki 30 yıllık tecrübemizle alanında lider olmaya devam ediyoruz. Her geçen gün yardımcı ürünlerin hattımızı genişletmeye devam ediyoruz. Hayata aktarılan her projede kalite standardının üstüne çıkmak ve müşteri beklentilerini karşılamak için çalışmaya devam ediyoruz.

Oda sıcaklığında ve basınca dayanıklı ürünleri imal etmek için güvenilir üretim tesislerimiz var. Kalite adına geniş bir ürün seçeneğine sahibiz. Tüm bunları sunarken son derece uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize hizmet sunuyoruz.

Esa Kimya 1992'den beri yüksek performansa odaklanmış hareket eden, güvenilir, sürekli gelişmeyi çağıran bir markadır. Stoktan anında mal satışı stratejisi, en iyi kalitedeki kimyevi ürün havuzumuz, düşük üretim maliyetleri ve kaliteyi mümkün olduğunca yeniden ihraca da tüketici memnuniyeti, bizi hizmet anlamında skor eden öncü bir firma haline getirmiştir!

Diğer Firmalar