Ervan Tekstil Sanayi Ve Dis Ticaret Limited Şirketi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ervan Tekstil Sanayi Ve Dis Ticaret Limited Şirketi

Kumaş Üreticileri
  • 1

Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., 2003 yılında kurulmuş olup, profesyonel güvenceleriyle birbirinden kaliteli ürünleriyle müşterilerine sunmaktadır.

Ervan Tekstil Sanayi Ve Dis Ticaret Limited Şirketi olarak, farklı coğrafyalara uluslararası ve yerel ihracat gerçekleştirmekteyiz.

Van yöresinde % 100 İsviçreli Ökotex sertifikalı iplik ve kumaş imal ederek piyasaya sunuyoruz. Sizlere her zaman daha kaliteli ve hızlı hizmet imkanı sunmak için altyapısını zaman zaman gerekli onarımlar ile güçlendirip, yenileyen Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., teknolojiyi yakından takip ederek endüstriyel yaklaşımlarla ürettiği her ürününün kalitesini artırmaktadır. Kalite politikamız, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda belirlenmiş olup her aşamasında uygulanır. Yaklaşık 18 yıllık geçmişi ile ileri teknolojik sistemleri destekleyen Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., üretimde verimlilik arttırarak hizmet kalitesini en iyi seviyede müşterileri ile paylaşmaya devam etmektedir. Araştırma geliştirme ekibimizin, sürekli ar-ge faaliyetleri ve yeni teknolojiler kullanarak uyguladığı modern üretim tesisleri ile savunma sanayisinin de ihtiyaç duyduğu çeşitli hammaddeler üretmekteyiz.

Müşterilerimizin memnuniyeti için, üretime öncelik veren Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti, her zaman kalite ve müşteri memnuniyeti konularını göz önüne alarak ürünlerini imal etmektedir. Müşterilerimizin taleplerine uygun ve özel tasarımlar yaratmak, bugüne kadar hepimizin başarısının temelini oluşturmuştur.

Güvenilir, istikrarlı ve nitelikli malzeme ve ürünler sağlamak için Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., her zaman kalite kontrollerinin %100 gerçekleşmesini garanti etmektedir. Farklı iş alanlarına hizmet sağlayan Ervan Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti., mevcut prosesleri ve organizasyonları düzenli aralıklarla sürekli geliştirmeyi kendisine prensip edinmiştir. Kaliteli ve güvenilir hizmetimizi, her zaman en iyi duruma getirmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışıyoruz.

Müşteri Yorumları
D
Diyar Ebinç
  • Miletin parasını yiyorlar eleman çalıştırıp para vermiyorlar

  • 1
    • 04.12.2021

    Diğer Firmalar

    Van,Van Merkez

    flag

    Damla Manifatura Ve Özel Dikim Evi, 2005 yılından bu yana Van merkezli kumaşcı sektöründe faaliyet göstermektedir. Firmamız, halen talepleri karşılayabilecek donanıma ve akılcı stratejilere sahiptir. Ürün portföyümüzü, müşterilerin gereksinimlerini karşılamak adına geni...

    Bursa Kumaş

    Kumaş Üreticileri

    Van,Van Merkez

    flag

    Bursa Kumaş, Van'da 2018 yılında kurulmuş kişisel beklenti ve talebi karşılamaya bağlı güvenilir, saygın ve deneyimli bir yer olarak kumaş üreticiliği sektöründe hizmet vermektedir. Amacımız, müşterilerimize en iyi kalite ve memnuniyet ile hizmet etmeyi, kaliteden ödün ...

    Karaelmas Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Van,Van Merkez

    flag

    2006 yılında faaliyete başlayan Karaelmas Tekstil, 8 yılın vermiş olduğu tecrübeye dayanarak bugün sektöründe en iyi firma statüsünü elde etmiştir. Kaliteli üretim, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler ve rekabetçi fiyatlarla birlikte müşterilerinin talep ettikleri tüm ...