Erkam Soğutma&isıtma Servis Hizmetleri

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Erkam Soğutma&isıtma Servis Hizmetleri

Beyaz Eşya Servisleri
  • 4.8

Erkam Soğutma&isıtma Servis Hizmetleri, Konya'nın Meram ilçesine bağlı olarak yer alan lider bir beyaz eşya tamirhanesidir. Kuruluş amacımız, müşterilerimizin her türlü elektronik cihazlarından kaliteli soğutma ve ısıtma hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamaktır. Tesislerimiz en son teknolojiyle donatılmış özel makinalarla birlikte geliştirilmiştir. İşlem süreci sırasında periyodik olarak tüm testleri ve kontrolleri gerçekleştirerek mükemmel bir yaklaşım sergilemekteyiz. Alanında profesyonel uzmanlarımız tarafından kaliteli servis çalışmaları planlanıyor ve gerçekleştiriliyor.

En yenilikçi teknikleri ve marka ürünleri felsefeyle birlikte Erkam Soğutma&isıtma Servis Hizmetleri servislerini sunduğu tek bir amaç vardır; müşteri memnuniyeti. Bizim işimize olan inancımızı göstermek için, üstün hizmet kalitesi, kusursuz müşteri erişimi, dijital destek ve en önemlisi olarak size esnek, sürdürülebilir bir çözüm sunmaya çalışıyoruz. Deneyimli ekip üyelerimiz, hangi projenin ne gerekiyorsa onu teslim etmek istemektedir. Servisimiz müşterilerimize her zaman hizmete ve satın almalara değer vermektedir.

Erkam Soğutma&isıtma Servis Hizmetleri anlayışı, son donanımlı teknolojileri ve özel makinaları her zaman fark eden çözümler üretmek ve sonuçlar aramaktan ibarettir. Müşterilerimiz, elektrikli cihazlarımdan kaliteye ve emin servise olan ihtiyaçlarını karşılamak için destek ve hizmet talep edebilirler. Hepiniz de Erkan Soğutma & Isıtma Servis Hizmetleri hakkındaki deneyimlerinize giriyorsanız, her durumda müşteri memnuniyetini koruyacağımıza söz veriyoruz.

Müşteri Yorumları
F
Fatma Taşdelen
  • İşlerini düzgün ve uygun fiyatla yapan bir işletme tavsiye ederim

  • 5
    • 03.10.2023
    E
    Esat Altay
    • Hizmetlerinden çok memnun kaldık tavsiye ederim , hızlı ve güvenli teşekkürler

  • 5
    • 21.09.2023
    M
    Murat Akıncı
    • yürüme mesafesi evi araç yakıtı olacak bi durum yok 200 metre felan. benim eve geldiler (ev iş yerlerine yürüme mesafesi yakıt parası felan yok yani) sorunum tam çözülmedi 2 3 dk durdu 300 lira işçilik aldı gitti. Ben araba tamirine geçen gittim usta 3 saat uğraştı bakım için 250 lira işçilik aldı. firma bahane buluyor yapılmayan iş için işçilik alınmaz. yada az alınır (firma sahibi olarak çalışanlarınıza karşı iyi niyetli olmanızı anlıyorum ancak ben de eğer doğru olmayan bi şey yazarsam hakka gireceğimi bilerek yazdım siz yine de kendiniz için elemanlarını takip etmenizde fayda var hayırlı işler selametle)

  • 1
    • 07.09.2023
    E
    ERCAN YELDAN
    • Erkam soğutma işini düzgün yapan, dürüst ve samimi bir firma. Arıza tespiti ve onarımı noktasında işinin ehli. Çamaşır makinemin arızasını kısa zamanda hallettiler. Oğuz beye,Huzeyfe beye ve çalışanlarına teşekkür ederim. Konya'da bulunan herkese tavsiyemdir. Servis ücretleri gayet makul düzeyde. Allah işlerini güçlerini rasgetirsin.

  • 5
    • 02.09.2023
    O
    Ömer Kabak
    • Deneyimli bir ekip ve güvenilir bir firma, verilen hizmetten çok memnun kaldım teşekür ederim

  • 5
    • 30.08.2023

    Diğer Firmalar

    Konya,Selçuklu

    flag

    Çetin Soğutma Beyaz Eşya Servisi, Konya, Selçuklu bölgesinde hizmet veren bir beyaz eşya tamirhanesidir. Müşterilerimizin memnuniyetini kurumsal olarak hedef alan firmamız, %100 müşteri memnuniyeti dayatmasıyla çalışmalarına başlamıştır. Sektördeki teknik yeterlilikler ...

    Konya,Selçuklu

    flag

    Temel Soğutma (kombi & Beyaz Eşya Teknik Servis), ürün kalitesi ve Müşteri memnuniyetine sunduğu evini rahatsız etmeden yıllardır Konya Selçuklu alanlarında hizmet veren bir beyaz eşya tamirhanesidir. Misyonumuz, kesintisiz ve etkin bir şekilde en iyi hizmeti kaliteden ...

    Konya,Meram

    flag

    Firmamız Aker Teknik Beyaz Eşya Kombi Servisi; Konya’nın Meram ilçesinde beyaz eşya tamirhanesi olarak 2012 yılından beri hizmet vermektedir. Aker Teknik Beyaz Eşya Kombi Servisi, her türlü beyaz eşya tamir işlerini konusunda uzman teknik servis ekibi ve sürekli eğitiml...