Er-gün Madencilik Trabzon Şubesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Er-gün Madencilik Trabzon Şubesi

Maden Şirketleri
  • 0
od

Er-Gün Madencilik Trabzon Şubesi, 1995 yılında kurulan ve Trabzon, Türkiye bölgesinde faaliyet gösteren bir madencilik firmasıdır. Er-Gün Madencilik Trabzon Şubesi'nin uzman personeli sayesinde müşterilerini en iyi hizmet türleriyle desteklemektedir.

Firma, sunduğu tecrübeli ve alanında uygulamalı bilgi sahibi çalışanlarıyla müşterilere her türlü desteği vermektedir. Ekip üyelerimizin mevcut çalışma konuları araştırmanın bir parçası olarak, üretilen malzemeyi daha etkin biçimde toplamaya entegre ettikleri bu süreci geliştirerek üstün performanslar sunmayı hedeflemektedir.

Er-Gün Madencilik Trabzon Şubesi, müşterilerinin verimliliğini artırmak ve arzu ettikleri ürünlerin üretim süreçlerini basitleştirmek amacıyla ileri teknolojinin önde gelen sağlayıcılarını destekliyor. Standart madencilik hizmetlerinin yanı sıra, kömür, demir cevheri ve diğer mineral kaynaklarının geliştirilmesi konusunda da çalışıyor.

Tahsisat facilitasyonu, kabarcı, malzeme taşımacılığı ve reklam hizmetleri gibi ek servisleri de sunmaktayız. Müşteriler, Er-Gün Madencilik Trabzon Şubesi ile birlikte çalışmayı tercih ettiği zaman sahip oldukları avantajlarla çok memnun kalarak işlerini rahatlıkla yürütebilmektedir.

Diğer Firmalar

Ağa Maden İşletmeciliği Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Trabzon Şubesi, 2005 yılında kurulmuş olan bir maden sektöründe faaliyet gösteren firmadır. Firmamız konumu itibariyle Trapezountu (Trabzon) merkezli olup ülke geneline hizmet vermektedir.Güvenilir Hizmet ve Kalite Politi...

Trabzon,Trabzon Merkez

flag

Eng. Madencilik Ltd.şti., 2008 senesinde Trabzon bölgesinde kurulmuştur. Sektörümüz madenciliktir. Deneyimli çalışanları sayesinde her zaman müşteri odaklı bir yaklaşımla, ulusal ve uluslararası alanda hizmetler sunarız. Güvenilirlik, başarı ve uyumlu çalışma prensibiyl...