Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ens Yazilim

Yazılım Firmaları
  • 0

Ens Yazilim Hakkinda:
Ens Yazilim, 2020 yılında Malatya'da Merkezli olarak kurulmuş, yaklaşık yedi ekiplerle çalışan yazılım geliştirme şirketidir. Yaptığımız çalışmalar arasında mobil uygulamalar, masaüstü uygulamalar, web uygulamalar ve saha çözümleri sayılabilir. İlgili projelerin teminisi, dağıtımı, desteği ve kullanıcıya iletimiyle sorumluyuz. Teknolojik bakıdan son derece yetkin, sinerji içindeki ekiplerimiz gün geçtikçe daha fazla başarı elde etmektedir. Danışmanlarımızın yardımı ve tecrübeleri, intitute ETKI olmak üzere yürüttüğümüz disiplinli yaklaşımlarımız sayesinde, müşterilerimize entegre ve test edilmiş çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Ekibi:
Ens Yazilim ekibi, yaklaşık sekiz yıldan beri sektöre giriş yapan felsefecisi, tasarımcıları, programcıları,ileri teknoloji alanında uzman ve idari personellerden oluşmaktadır. Her bir ekip sahip olduğu yeteneği ve tecrübeyi, piyasada geçerli her türlü teknoloji çözümlerinİ gerçekleştirmeye harcayan bilgiye dayalı bir ekip oluşturmaktadır. Üretim sürecinden desteğe; proje ekibinden reklam fikrine her bir ekip sorumlu ve zengin bir deney mevcuttur.

Yaygınlık:
Ens Yazilim, kuruluşundan bu yana hızla genişleyen coğrafi kapsamdaki müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Hala Malatya tabanlıyken, müşteri kitlesi Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinde de öne çıkmaktadır. Orta Doğu ve Avrupa'nın başlıca illerinden müşterilerimiz mevcuttur. Müşterilerimizi gerçek zamanlı analitik çözümler sunmak için şanslı hissedebilmemiz için onlara büyüdü.

Diğer Firmalar

Malatya,Battalgazi

flag

Tekno-Sel web yazılım & tasarım 1999 yılında Malatya Battalgazi'de kurulmuş bir firmadır.Yazılım alanında bireysel ve özel ihtiyaçlarınızda özel çözümler sunuyor. Tekno-Sel7 senedir kalite,müşteri memnuniyeti ve gelişmiş tasarımlARA HİZMET ETMEYE devam ediyor. Biz her z...