Emre Eczanesi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Emre Eczanesi

Eczaneler
  • 5

Emre Eczanesi: 1995 yılında Bilecik'te ilk hizmetlerine büyük bir başlangıçla hizmet vermeye başlamış olan Emre Eczanesi eczacılık alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin en eski ve çok kapsamlı sağlık merkezlerinden biridir. Sektörde uzmanlaşmış takım arkadaşları, hastalara ve müşterilere daima en iyi deneyimin sunmasına odaklanmıştır.

Kalite Politikamız: Kaliteden asla ödün vermeyen hamlelerimizle sadece satış yapmaktan çok daha fazlasını yapan Emre Eczanesi, her zaman pozitif sonuçlar elde etmek istemektedir. Güvenilir reçeteler hazırlamak, hastaların hastalıklara karşı korunmaları ve rahatlamalarını sağlamak için en son teknolojileri, hastalara netting olana ve kolay erişimi ve müşteri deneyimini optimize etmek için sayısız platformu kullanmayı amaç edinmiştir.

Hedeflerimiz: Türkiye'nin mevcut sektöründeki en modern ve çoğu şeyin ortak temas noktası olan Emre Eczanesi gelecekte her müşterisine ve hedef kitlesine sürekli olarak kaliteli ve güvenli bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca, öncü ve yenilikçi yaklaşımlarıyla hastaların doğru ürün ve servislere ulaşmalarına yardımcı olmak için son derece özenli ve sadık bir hizmet şebekesi hesabına çalışmaktadır.

Değer Yargılarımız: Emre Eczanesi, forvetsine değerleri ışığında insan sağlığı ve sağlıklı yaşam tarzlarını desteklemek konusunda öncü bir kurumdur. Sahip olduğu kolektif misyonu devam ettirerek hathaların en üst seviyede sağlık hizmetlerine erişmelerini sağlamayı, tüketicilerin kaliteli ilaçları hak ettiğini hissetmelerini amaçlamaktadır.

Müşteri Yorumları
M
Mücahit Turgut
  • 5
    • 20.03.2021
    O
    ÖMER ZALİ
    • Guzel

  • 5
    • 02.03.2019

    Diğer Firmalar

    Bilecik,Bilecik Merkez

    flag

    Olcay Eczanesi, 1996 yılında Bilecik merkezli kurulan özel bir eczane firmasıdır. Toplamda 12 eczaneyi bünyesinde bulunduran firmanın genel amacı herkesin kolayca ve güvenle temin edebileceği tüm ilaçları satmaktır. Firma, son teknoloji donanımlarla donatılmış laboratua...

    Bilecik,Bilecik Merkez

    flag

    Merkez Eczanesi, 2001 yılından bu yana Bilecik'te hizmet vermek ile bilinen sektörel çözümleri ortaya koymak için kurulmuş bir eczane şirketidir. Firmamız, sunduğu ürün, hizmet ve destek sunumundan her zaman memnuniyet duyan müşterilerimiz için uygun fiyatlarla adil bir...