Emirtaş Madencilik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Emirtaş Madencilik

Maden Şirketleri
  • 0

Emirtaş Madencilik 1994 yılında Balıkesir'de kurulan güvenilir ve başarılı 31 yıllık geçmişe sahip bir Madencilik firmasıdır. İlkelerimize sadık kalarak, müşterilerimizin memnuniyetini ilke edinmiş ve en uygun fiyatlarla kalite hizmet sunmayı taahhüt etmiş bir firmayız.

İş sonuçlarımıza güveniyoruz ve mevcut müşterilerimiz ile ilerleyen zamanda samimi ilişkiler oluşturma gayesindeyiz. Teknolojiyi takip etmek ve sürekli gelişme yakalamak için çaba sarf ediyoruz.

En güncel teknolojileri kullanmak üzere bu sektörde eğitim programlarına katılıyor ve verimli çözümlerin bir adım ileri atmasını sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre esnek ve verimli çözümler üretmeyi hede ediyoruz.

Emirtaş Madencilik olarak hizmetlerimizin her zaman standartlara uygun olmasını garajnti altına alıyoruz ve her durumda müşterilerimizin %100 memnuniyetini temin etmeyi amaç ediniyoruz. Hedefimiz; inovasyon, problem çözme becerileri ve kaliteli hizmetlerle her zaman müşterilerimize değer katmaktır.

Diğer Firmalar

Çelikçeken Madencilik

Maden Şirketleri

Balıkesir,Balıkesir Merkez

flag

Çelikçeken Madencilik 2009 yılında Balıkesir'de kurulmuştur. Çelikçeken Madencilik, madencilik sektöründe lider olma hedefiyle hareket ediyor. Kurumsal değerler olan dürüstlük, katı disiplin ve zaman unutulmaz temel ilkeleri ile çıktığı bu yolda happines’in kendisi için...