Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Emin Tekstil

Kumaş Mağazaları
  • 0
Mahallesi

Emin Tekstil, 1999 yılında Diyarbakır Bağlar Mahallesinde kurulmuş olup perakende kumaş mağazacılığı alanında hizmet vermektedir. Günümüzde gelişen teknolojiden faydalanarak müşteri memesine hitap etmek için son derece güvenli ve teknolojik sistemlere sahip online mağaza sistemi ile beraber ürünlerinize ulaşmanıza yardımcı olmaktayız.

Yüksek Kaliteden Nefret Eden Kullanıcılara sahip olan müşterilerimize kaliteli perakende kumaşa erişim imkanı sunmak bulunmaktayız. Emin Tekstil, çok geniş bir ürün arşivine sahiptir. Bunu Müşterilerimize ve şehirlerarası sektörel ortamımıza itina ile sunduğumuz hizmetin özel memnuniyeti açısından ileri doğru taşımaktayız.

Müşteri Memnuniyetiy en önemli noktamız ve her zaman müşteri isteklerini öncelikli olarak karşılamaya çalışıyoruz.Uyguladığımız bilgisayar destekli ticaret ve yönetim sistemleri sayesinde müşteriye daha yakın hale gelerek ve her renkle, bedene ve türde üretimimiz özelleştiği takdirde talepleri mümkün olduğunca eksiksiz ve zamanında anında çözmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Servis Kalitemiz hem satışınızın öncesinde hem de satış sonrasında müşteri memnuniyeti ve beklentileri konusunda kalite standartlarına bağlı olarak en iyi hizmet ve desteği sunuyoruz. Karşılıklı güvenilirliğe dayalı olarak her türlü projenin bize emanet edilmesini kabul etmekteyiz. Kurumsal Ailemiz; Satış, Pazarlama, Üretim, Tasarım, Ticari İlişkiler ve Teknik Hizmetler gibi hizmet alanlarıyla her zaman insan kaynaklarımızda size doğru dürüst davranmaktayız.

Diğer Firmalar

Diyarbakır,Kayapınar

flag

Vilinze Deyasli Perde & Kumaş, 1996 yılından beri piyasada faaliyet gösteren, Diyarbakır merkezli kumaş sektörünün öncü firmalarından biridir. Kaliteli ürünleri ile müşterilerine hitab eden Vilinze, sektörünün en güncel trendlerini yakından takip ettiği ve trendlere gör...