Emed Medikal

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Emed Medikal

Spor Salonları
  • 0

Emed Medikal, 2018 yılında Ankara, Altındağ bölgesinde esnaf olarak kuruldu. Emed Medikal, günlük hayatımızdaki egzersiz ihtiyacımızı karşılamak ve insanların spora kolayca başlamalarını sağlamak amacıyla, özellikle hafta sonları spor salonu ile hizmet vermeye başladı.
Bugün Emed Medikal, kişiye özel donanımlı fitness malzemeleri, profesyonel zeminler, gruplar ve tek kişiler için birbilgisayar sistemi, bilgi paylaşımı olanağı sunarak, vatandaşların en üst seviyede egzersiz koşullarını sağlamaya odaklanmıştır.
Emed Medikal olarak, geniş ürün gamımızda geniş uzmanlar ve profesyonelleri yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin sorunsuz şekilde evinizde ya da imkanlarınıza uygun yaşam alanında istedikleri spor programını size sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti her zaman adımızın önündedir.
Tüm müşterilerimize özel tasarlanmış eğitim programları ve seanslarımız sayesinde, Emed Medikal evinizde veya ofisinizde eğitim, sağlık veya diyet programlarını daha etkin ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yaklaşımımız, yüksek performans, derinlemesine anlayış ve kapsamlı hizmet odaklıdır – bu nedenle, kalitemizi test edebilirsiniz.
Aslında, her şeyden önce amacımız tüm müşterilerimizin egzersiz, sağlık ve form tutturma ihtiyaçlarına eksiksiz cevap bulabilmeleridir. Güven içinde yetkinlikte liderliğimizi devam ettirmekten mutluluk duyuyoruz.
Bizi tercih eden herkesin her zaman istediği sonuçlara ulaşabilmesini garanti ediyoruz. Tek hedefimiz, sizi sağlıklı ve şık bir yaşama götürmektir. Bir süre için arkadaşlarınızla egzersiz yapma arzusu arttığında, Emed Medikal o'nun tek adresi olacaktır. Sizlere; Kaliteli eğitim ve destek, Egzersiz programı tasarım hizmeti, Elli yillik deneyim ve tarihsel geçmiş sunmaya hazırız!

Diğer Firmalar

Sea & Mark

Spor Salonları

Ankara,Çankaya

flag

Sea & Mark, 2005 yılında Ankara/Çankaya bölgesinde kurulan Fitness Kulübüdür. Şu anda 600'ün üzerinde üyesi bulunan Sea & Mark, müşterilerinin sağlıklı ve etkin bir eğitim almalarını sağlamak adına her gün aralıksız olarak hizmetlerini sunmaktadır. Sektöre sunduğu hizme...

Ankara,Altındağ

flag

Ankara Eskrim Ve Pentatlon Spor Kulübü, 2004 yılından beri deneyimli bir ekip tarafından kurulan ve güvenilir bir fitness kulübüdür. Ankara’nın Altındağ semtinde bulunan bizler her geçen gün özelliğiile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Hizmetimizin tuvaleti; özel dersl...

New Park Hotel

Spor Salonları

Ankara,Çankaya

flag

New Park Hotel, 2001 yılında Ankara Çankaya’da kurulmuş bir fitness kulübüdür. Ekibimiz, misyonumuzu ve hedeflerimizi her anlamda gerçekleştirmek için ekstra çaba göstermektedir. Tesislerimiz, teknolojiyi ve niteliği ile şaşırtıcıdır ve bizlere sunduğu konfor, üyelerimi...