Elsa Estetik & Güzellik Merkezi Nevşehir

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Elsa Estetik & Güzellik Merkezi Nevşehir

Güzellik Merkezleri
  • 4.4
Müşteri Yorumları
K
KÜBRA ERDOĞMUŞ
  • Asla tavsiye etmiyorum! ????‍♀️ Kirpik taktırdım daha 4. Günde bir sürü düştü, gittim söyledim ücretsiz düşenleri taktılar ama yine bir kaç gün sonra (5-6 gün kadar sonra ) gözümde batma oldu ve gözüm şişti çapaklandı aşırı sulandı kaşındı dolayısı ile ovalamaktan bir gözüm full döküldü diğer gözüm duruyordu gittim yine anlattım durumu bu sefer ücretiyle yapacaklarını söylediler bende Tm sorun değil ücretini ödeyim elbette dedim tüm kirpik ücreti alacaklarını söylediler dedim ki diğer gözüm duruyor tek gözüme takılacak diğerine de 1-2 tane eklene yapılacak tüm kirpik ücreti 500₺ ise tek göze tüm takacaksınız 250 ordan diğer gözede ekleme olacak 300₺ vereyim dedim hakkaniyetli bir şekilde .. ama 500₺ de ısrarcı oldular , ben biraz hayret bişi diye üsteleyince 400 dediler yinede hak ettikleri asla değildi ... batma yapmasının sebebi kötü takılması tam dipten yapışmadığı için yada malzeme iyi olmadığı için dipten çıktı ve battı asla tek tek takmıyorlar bir kirpiğe 3 4 tane takıyorlar ne doğal duruyor ne güzel duruyor kendi kirpiklerimin kopması cabası ???? hatalarını düzeltsinler diye gittikçe gene aynı kötü taktılar. Ayrıca çok sert, çok yapay, malzeme kötü , işçilik dahada kötü . 400₺ verdikten 2 gün sonra yine gözümde batma oldu başka yere çıkarttırdım ama bir taneye 10 tane taktıkları için kendi kirpiklerim koptu hep hakkımı asla helal etmiyorum ve çevremdeki herkes sen güzel taktırırdın yerini mi değiştirdin dedi evet taktırdığım yerde randevu olmadığı için buraya gelmek zorunda oldum .. bu çok kötü olmuş dedi herkes isim verdim açıkça , olanı anlattım özellikle de asla tavsiye etmedim .. memnun kalsaydım sadece bende düzenli 10 müşteri net gelirdi her ay .. bence uzmanlıkları asla yeterli değil !! Neticede Kirpiksiz kaldım kendi kirpiklerim de döküldü !!

  • 1
    • 24.11.2023
    E
    Ebru ADAŞ
    • Ben cok pisman oldum..Yaz ayindan beri yazayım dedim simdi kısmet oldu..Tatile gitmeden önce kalıcı oje yaptırayım dedim içeri girdim yapan kıza sordum 200 dedi fiyatına zaten bi kaç gün öncesinde reklamlarında da öyle yaziyordu neyse yaptırdım kasaya gittigimide 400 TL dediler.Bende biraz önce 200tl dediniz ama yapan kız öyle dedi dedim. Bugün itibari ile fiyatlarımız değişti dediler yapan elemanı zor durumda bırakmamak adına 400 TL yi verdim. O gün son oldu bi dahada gitmedim bütün çevremle de bu konuyu paylaşıyorum.

  • 1
    • 24.11.2023
    I
    İrem Gürbüz
    • İsmi moon güzellik salonuyken 8 seans lazere gittim azalacağı yere arttı. Sonra elsa oldu el mi değiştirdi bilmiyorum ama benim için pişmanlık bir daha hiçbir işlem için gitmem

  • 1
    • 19.11.2023
    E
    ELEKTRİK & AYDINLATMA TEKNİK SERVİS
  • 4
    • 14.11.2023
    F
    Fahriye Büşra Genç
    • Rezalet diyebilirim sadece. Protez tırnaklarımı çıkarttırmak için gittim ve resmen tırnaklarım delindi. İlk gittiğimde 2 çalışan birbirine protez yaparak öğrenmeye çalışıyorlardı yan masada ve bunu gizlemeden söylediler. Yine de tırnağı çıkaracak kişi tecrübesiz olamaz diyerek salonu terk etmedim ve hata ettim. Makinenin ucunu tırnağa yaklaştıkça daha yumuşak bir uçla değiştirmesi gerektiğini bile bilmeyen biri en sert törpü ucu ile tırnağıma haldur huldur girdi ve sonunda inanılmaz bi acı hissedip bağırdım, baktığımda tırnağım delinmişti. Patron gelip türlü bahane uydurdu ama böyle rezillik gerçekten olamaz. Sakın ama sakın tırnakla ilgili hiçbir işlem için buraya başvurmayın.

  • 1
    • 11.09.2023

    Diğer Firmalar

    Ds Pera Estetik Ve Güzellik

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Yeni Mahalle, Lale Cd. No:6 /01, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Yeni, 50160 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Dilan Polat Nevşehir

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir

    flag

    Güzelyurt mah. vefa küçük cad. No:5 Nevşehir/Merkez, Güzelyurt, 50100 Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Ceylan Akar Güzellik Merkezi

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir

    flag

    Cami Cedit Mah, Atatürk Blv. No:13 Kat:3, 50200 Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Atatürk Bulvarı Karasoku Mahallesi, Karasoku, Ofis Göreme No:16 Kat:7, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Facialis Güzellik Merkezi

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir

    flag

    yeni mahalle, Tusan Sk. bina 7 ofis 8, 50300 merkez/Nevşehir, Türkiye

    Mafire Ünal Beauty

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir

    flag

    Esentepe, Milli İrade Caddesi No:86 Z/1, 50300 Merkez/Nevşehir, Türkiye

    Salon Fircha

    Güzellik Merkezleri

    Nevşehir,Nevşehir Merkez

    flag

    Yeni Mah. Lise Cad. Kafaoğlu Plaza Kat:2 No:2&3 Merkez Nevşehir Nissara AVM karşısı, Lise cad. A-101 üstü 2.kat, Yeni, 50100 Nevşehir Merkez/Nevşehir, Türkiye