Elmer Yazilim Dan. Ve. Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Elmer Yazilim Dan. Ve. Tic. Ltd. Şti.

Yazılım Firmaları
  • 4.8

Elmer Yazilim Dan. Ve. Tic. Ltd. Şti. web tasarım sektöründeki ekibi 2010 yılında İstanbul-Kadıköy'de kurulmuş bir teknoloji ve bilişim şirketidir.

Bizim misyonumuz; müşterilerimize en heyecan verici ve etkili çözümler sunmaktır. Bize güvenebileceklerinden ve tavsiye edebileceklerinden emin olmak istiyoruz. Teknolojinin sonunda tutmaya çalışıyoruz ve sürekli yenilikçi araçlar tasarlayarak müşterilerimizin başarılarını mümkün kılıyoruz.

Şu anda, özel ve kurumsal web tasarım projelerine katkıda bulunan teknik alt yapı, ciddi verimlilik sağlayan uygulamalar ve alışılmadık tasarımlar sunuyoruz. Müşterilerimize, kendi hesaplarına ve deneyimlerine özgü, organize, verimli ve gelişmiş bir internet çözümü sunmak bizi Tanrı'ya kurban olan bir misyon haline getiriyor.

Tecrübeli Akıllı Ekip: Gelişmiş teknolojini takipsiz kalmamak için daima bilgi sahibiyiz ve kullanıcıların ihtiyaçları hedefleniyor. Daha detaylı çözümler için arayışa devam ediyoruz.

Güvenilirlik Unsuru: Müşterilerimize bağlıyız ve onlara kalıcı çözümler elde etmeleri için destek veriyoruz. Teslimatlarda zamanını tutmaya yardımcı olmak, proje hakkında hiçbir şeyin kaçırılmamasını garanti etmek için çaba gösteriyoruz.

Sonlu Fiyatlandırma Planı: Bizimle çalışmaya başlamak için, anlaşma masrafları gereksinimlerine göre belirtilmemiş, ayarlanabilir fiyatlandırma seçenekleri ile herhangi bir engel olmaksızın kullanılabilir.

İş ve projelere bu magic dokunuştan yararlanmak isterseniz Elmer Yazılım'ı tercih edin ve vizyonumuzu paylaşmaya başlayın.

Müşteri Yorumları
F
Fedaker Güvercin
  • 5
    • 05.03.2022
    F
    Fırat Özdemir
  • 5
    • 09.11.2020
    O
    Özlem Uçar
  • 5
    • 06.03.2018
    R
    Rahul Madhan
  • 4
    • 12.05.2016

    Diğer Firmalar

    Verial Bilişim ve Yönetim Sistemleri Tic. Ltd. Şti. , 2007 yılında İstanbul Üsküdar'da kurulmuştur ve web sitesi kurma sektöründe faaliyet göstermektedir. Verial, çalışanlarının donanımı, vizyonu ve bilgi teknolojileri alanındaki bağlılık ve ilgisiyle birlikte müşterile...

    İstanbul,Kadıköy

    flag

    Nucleusoft - Ns Yazılım A.Ş. firması, 2010 yılında İstanbul, Kadıköy'de kurulmuştur. Ar-Ge ve yazılım çalışmalarına odaklanarak özellikle web sitesi kurma alanında bir lider olarak her geçen hızla popülerliğini artırıyor. Ürünlerimiz neşeli, sürreal ve benzersiz tasarım...

    İstanbul,Beyoğlu

    flag

    Mersus Bilişim Yazılım A.Ş., 2000 yılında İstanbul Beyoğlu'nda kurulmuş bir firmadır. Çok geniş deneyimiyle, web sitesi kurma ve geliştirme konusunda müşterilere eksiksiz destek vermeye özen göstermektedir. Tecrübeli ekibiyle ve yaratıcı bakış açısıyla, Mersus Bilişim Y...