Elizya Güzellik Estetik

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Elizya Güzellik Estetik

Güzellik Merkezleri
  • 3.6
Müşteri Yorumları
B
Berna Cavbin
  • Elizya sahibi Eda hanımı yıllar evvel salonuna gittiğimde tanıdım geçen 10 yılda her geçen gün daha iyisini başarmak için kendini sürekli geliştiren ve durmadan çalışan bir insan, ekibi yıllardır aynı insanlar, çalışanlar her zaman nazik ve ilgili. Makyaj, manikür, cilt bakımı, kalıcı dudak renklendirme, microblading yıllardır yaptırdığım tüm işlemlerden memnun kaldım. Salonun fiziki şartları için tek kelime 'kalite' ????????????

  • 5
    • 15.09.2023
    M
    Melisay Köksal
    • Gideceğiniz en kötü yer olabilir gerçekten düğün günümde beni resmen hüngür hüngür ağlattılar çalışanları başta suratsız hepsinde bir kapris benim düğün günü herkesin terbiyesizliği hat safhada makyaj yapanlar ayrı kasada duranlar ayrı terbiyesiz dışarda otururken bile orayı boş boş yer kapladığımızı hiç utanmadan söylüyorlar bakışları herkesin içinde sanki beni düğünüme bedavaya hazırlıyorlar gibi herkes çok mutsuz bıraksalar neredeyse beni dövecekler bakışlarıyla boş çamasır yıkadıları odayı verdiler giyinmem için eşyalarımı oraya koyabileceğimi söylediler aradan yarım saat geçtikten sonra çalışanlar kendi aralarında odayı kilitleyelim heryerde yayıldılar diye konusuyolardı baska koyabilecek neresi vardı gelinliğimi çok merak ediyorum gerçekten ben bu kadar terbiyesiz ahlaksız bir işletme görmedim maddi açıdan olsun diğer açıdan olsun gerçekten asla gidilmeyecek bir yer utanmadan biz çıkarken hayırlı olsun demek yerine arkamızdan hakaretler yağdıran bir işletme gerçekten aldıkları parayı asla hak etmiyorlar hakkım asla helal değil düğün günümü mahvettiler

  • 1
    • 10.09.2023
    O
    Özge Ünal
    • Arkadaşımın gelin hazırlanması için tercih ettik. İnanılmaz berbat bir yer kesinlikle tavsiye etmiyorum. Özel gününüzü mahvediyorlar ve sizi geriyorlar. Egolarından işlerini yapamıyorlar. Demedikleri laf kalmadı çalışanların. Müşteri memnuniyeti sıfır. Paranızla sizi rezil ediyorlar sakın tercih etmeyin.

  • 1
    • 10.09.2023
    B
    Burçin Özmen
    • Aybikem de aybikem mükemmel biri işini o kadar güzel yapıyor ki her özel günde ona gidiyorum ankara da şubeleri var orayada geliyor herkese tavsiye ediyorum yaptığı makyajı 2 gün silmeyin çıkmaz o kadar profesyonel çalışıyor ki yaptırdığım tüm makyajlar harika oldu. Düğünümde de ona emanettim bebek gibi bir makyajla ayrıldım yanından. Tamamen kendi zevkine güvendiğim işini hakkıyla yapan biri.

  • 5
    • 08.09.2023
    Z
    Zeynep Üneşi
    • Hayatınızı cildinizi mahvetmek için harika bir yer. Kırıkkale’de hatrı sayılır şekilde tanınan bir çevrem var, herkese yaptıkları şeyi söylüyorum. Lazerde büyük bir iz bıraktılar, geçirmek için neler denedim olmadı, yanıma orada otururken bir kadın geldi onun da kirpikleri mahvolmuş. Kırıkkale’de gideceğiniz en berbat yer. Yanmak istiyorsanız gidin. Benim ailem öğretmen onlar da öğrencilerine velilerine söyledi. Öyle yanıp oturacak biri değilim, kimsenin de yanmasına izin vermem, dinleyin gitmeyin kapansın bu herkesi mağdur eden yer. Sizleri bilgilendirmek için bir yıldız verdim yoksa yanıp yanıp oturursunuz.

  • 1
    • 17.08.2023

    Diğer Firmalar

    Kırıkkale,Kırıkkale Merkez

    flag

    Yenidoğan, İstanbul Cd. 33 B, 71200 Kırıkkale Merkez/Kırıkkale, Türkiye

    Melisa Oflaz Beauty

    Güzellik Merkezleri

    Kırıkkale

    flag

    Yenidoğan, Ercan Yıldız Sk. bina numarası no 1 iç kapı no 3, 71100 Merkez/Kırıkkale, Türkiye

    Çalılıöz, Atatürk Blv. 127/A, 71100 MERKEZ/Kırıkkale, Türkiye

    Kırıkkale

    flag

    Fabrikalar, Ziya Gökalp Cd. 24/E, 71110 Merkez/Kırıkkale, Türkiye

    Liva Güzellik Merkezi

    Güzellik Merkezleri

    Kırıkkale

    flag

    Ovacık, İzmir Cd. DOĞRUER APT No: 7/2, 71000 Merkez/Kırıkkale, Türkiye

    Bahar Beauty & Esthetic

    Güzellik Merkezleri

    Kırıkkale

    flag

    Yenidoğan, Zafer Cd. Yeşil apt No 26/d, 71100 İçanadolu/Kırıkkale, Türkiye

    Kırıkkale

    flag

    Ovacık, ÜST KATI MERKEZ, Zafer Cd. 47 TAKSİM D:2GRATİSİN, 71400 MERKEZ/Kırıkkale, Türkiye

    Mira Protez Tırnak

    Güzellik Merkezleri

    Kırıkkale,Yahşihan

    flag

    Yenişehir, Pevrul Kavlak Sok No:6/19 D:1.kat, 71450 Yahşihan/Kırıkkale, Türkiye