Elaziğ Teknik Ortez-protez

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Elaziğ Teknik Ortez-protez

Diş Hekimleri
  • 2.7
Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ.'nin kuruluşu 2014 yılına ulaşmıştır.

Elaziğ Teknik Ortez-Protez, 2014 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Biz Elazığ Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ., ortopedik ortez-protez sistemleri ve destekleyici cihazların üretiminde ve satışında uzmanlaşmış bir işletmeyiz. Mükemmel müşteri hizmetleri ile desteklenen en profesyonel diş hekimliği çözümlerinden biri olarak, misafirlerimize en ileri tedavi seçeneklerini sunmanın heyecanını yaşıyoruz.

Gösterdiğimiz Çaba, ortopedik ortez-protez teknolojisinin alanındaki yenilikçi yaklaşımımız sayesinde oldukça ön planda ve dünyanın önde gelen üreticilerinden biriyiz. Bulunduğumuz tesislerimiz, Başhekim ve ekibinden meydana gelen çalışanlarımız ve uluslararası standartlarda ürettiğimiz ortopedik ortez ve protez sistemleri; müşterinin imkanlarının sınırları içerisinde en iyi çözümleri sunmamızı sağlamaktadır.

Ferdî gelişime en üst seviyeye çıkarma misyonuna sadık kalıyor, Müşterilerimizin talep ve beklentilerinize göre ürettiğimiz her ürünün sonuç alma odaklı hizmet anlayışını detaylı bir şekilde arz ediyor.

Müşteri memnuniyeti, bizim için aynı zamanda temel ürünümüzdür. Memnuniyetinizi net ve özlü bir biçimde temsil eden firmamız, amacımız her zaman müşterinin taleplerini karşılamak, güvenilir ve kesintisiz hizmet sunmaktır.

Kalite ve Doğruluk, hareketlerimizi ortopedik ortez protez üretim ve tedavi programlarımızda sürekli bir kontrol ağıyla etkin yönetiyoruz. Ahlaki ve etik değerlerin gereği olarak, serbest ve bağımsız çalışanlarımıza her zaman tarafsız olmayı koruyoruz.

Elaziğ Teknik Ortez-Protez olarak, kaliteli ve işlevsel ürünleri en uygun fiyata sunmayı taahhüt ediyoruz. Müşteri deneyiminizin optimum seviyesinde olmasını sağlamayı hedefliyoruz. Sizi aramıza davet ederken, aynı zamanda etik değerlerimize yapacağımız güzel sözü de tekrarlıyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Abdullah Cifci
  • 1
    • 08.01.2021
    Z
    Zeynep Kaya
  • 5
    • 19.09.2018
    H
    Harun Tanyeri
  • 2
    • 23.03.2018

    Diğer Firmalar

    Dr. Turgut Papila

    Diş Hekimleri

    Elazığ,Elazığ Merkez

    flag

    Dr Turgut Papila ; 2016 yılından bu yana ağız ve diş sağlığı sektörünün hem Elazığ’da hem de çevre illerde bireysel/toplumsal olarak gelişmesi adına katkı sunmak amacıyla faaliyetler göstermektedir. Firmamız, gerekli insiyatifleri alarak mümkün olduğunca gelişmiş imkanl...