Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Efkim

Kimya Şirketleri
  • 0

Efkim, 1995 yılında Kayseri Melikgazi'de kurulmuş Kimya Tesisi firmasıdır. Efkim; çevre ve sağlık güvenliğine her zaman önem vermeyi, müşteri memnuniyetini hedef alarak hangi ihtiyaç varsa, onu üretmeyi ve beraberinde müşteride kişisel hizmet ve ilgiyi de kazanmayı ilke edinmiştir.

Kaliteye ve müşteri taleplerine hazırlıklı olarak sadık bir takım sunuyoruz. Şeffaf iş sürecimiz sayesinde ekip üyelerimizin başarısının belirlenmesinde etkin sonuçlar elde edilmektedir. Sürekli gelişim anlayışıyla ürünlerinimizi modernleştirmekte, yeniliklerle tanışmak ve çalışmakta ve müşteri taleplerimize anında cevap verebilecek kadar esnek olmaktayız. Kalite güvencesi, Türkiye'deki en iyi donanımlarla teknolojinin ve tesisin en etkin şekilde kullanımını sağlamak amacıyla ar-ge faaliyetlerinde öncü olduk.

Efkim olarak atölyelerimiz, laboratuvarlarımız, fonksiyonel tesislerimiz ve ürün teknolojilerimizle önce müşteri kayıtlarının mevcudiyetini üstlenmekte, daha sonra binlerce yakın çekimi üretebilmektedir. Müşteri odaklı, ekonomik çözümler üretiyoruz. Tüm Efkim ürünlerinin her zaman zamanında ve rahatlıkla satın almak Efkim hakkında her şeyden önce bahsedilen personel güvenliği ve müşteri memnuniyetidir.

Diğer Firmalar

Artı Kimya

Kimya Şirketleri

Kayseri,Melikgazi

flag

> Artı Kimya olarak 2014 yılında kurulmuş olup, Kayseri şehrinin Melikgazi bölgesinde faaliyet göstermekteyiz. Sektörümüzün önde gelen üreticileri arasındayız ve ürünlerimiz hakkında talepleri en rahat şekilde karşılamaya meyilli olduğumuzu söylemek isteriz. Ürün Kalite...