Ediko Kids

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ediko Kids

Bebek Çocuk
  • 5

Ediko Kids: Ediko Kids, 1990 yılında Çanakkale merkezli olarak bebek giyim sektörüne giriş yapan kaliteli ürünler ortaya koyma hedefiyle kurulmuştur. Geniş ürün yelpazesi ve tasarımları ile siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmak konusunda büyük bir gayret sarf eder. Kalite, Güvenilirlik ve Müşteri Memnuniyeti kendisi ve ürünleri için temel değerler olacaktır.

Firmamız, gelişim arz eden pazarlardaki fırsatları yakalayabilecek özellikleri ile belirlenen kriterlere karşılık vermektedir. Günümüzde çeşitlende artan ürünlerimizin her biri çocuklarınıza rahat davranışlarını sağlamak amacıyla özenle tasarlanmıştır. Öncelikle herhangi bir cinsiyet türü ve yaş aralığı için kullanılabilecek, çocuklarınıza estetik görünümlerinin yanı sıra destek olacak yetenek ve nitelikleri sağlamak için çalışmalar yapılmaktadır. İçerisinde bol miktarda pamuk içeren kumaşlar kullanılarak konforlu ürünler yapılmaya özen gösterilmektedir.

Kaliteyi ilke olarak benimseyen Ediko Kids, teknolojik gelişmelere uygunlukta özel bir yaklaşım sergiler. Sonuç itibariyle avangart tasarımların, konforlu kumaşların ve çocuğunuzun güvenliğinin teminat altına alınmasının sağlandığı eşsiz ürünler ortaya çıkmıştır. Ürün Kalitesi ile nefes alan tasarımların çocuklar için esnekliği sağlamaya çalışan Ediko Kids, sonuçta meydana gelen ürün gamının internet ve perakende satış ağları ile pazara sürülmesinin hedeflenmiştir. Aynı zamanda tüm uluslararası standartlara uygun olarak oluşturulmuş ürünlerimiz, kalite ve güvenilirlikle tüm ürünlerin gerçekten çocuklarımız için en iyi ürünler olmasını sağlayacak.

Ediko Kids, müşterilerine kusursuz ürünlerin yanı sıra güler yüzlü davranışla özel hizmetler de sunmaktadır. Nitelikli ve deneyimli personelimiz müşterilerimizin çocuklarına gerekli desteğin sağlanmasını amaçlamaktadır. Eylem planları ve çözümler arasından en uygunu müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda firmanın yapısına uygun olarak seçilmektedir.

Sonuç itibariyle Ediko Kids, müşterileri ve çocuklarına her zaman nitelikli ve güvenilir ürünlere sahip olma deneyimlerini sağlamayı amaçlayarak bebek giyimine cömert bir yaklaşım sergiliyor. Ortaya koyduğu ürünlerin kalitesi ve özen gösterilen ürün tasarımları sayesinde uzun soluklu bir müşteri ilişkisi inşaa eden Ediko Kids’in, müşterileri için kalite, güvenilirlik ve memnuniyeti her zaman öncelik olarak benimsemiştir.

Müşteri Yorumları
P
POLAT UZCAN
  • 5
    • 19.03.2022
    m
    mustafa gür
  • 5
    • 19.03.2022
    D
    DEĞERLE Net
  • 5
    • 19.03.2022
    P
    Polen Otomotiv Sıfır ARAÇ Danışmanlığı
    • güler yüzlü bir dükkan. çocuklarla gidilebilir.

  • 5
    • 19.03.2022
    c
    cansu hüner el
    • Çanakkale’de çocuk kıyafetlerinde farklılık yaratan bir mağaza ???? Kalite ve fiyatlarınıza bayıldık ???? Devamlılığınızı diliyorum

  • 5
    • 09.03.2022

    Diğer Firmalar

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi no:142/E Kepez, Cumhuriyet, 17110 Merkez/Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Firma Adı: Çocukçaa Bebek GiyimSektör: Bebek GiyimKuruluş Yılı: 2014Konum: ÇanakkaleÇocukça Bebek Giyim olarak, kaliteli ve çocukların özel rahatlığını arttıracak seçkin ürünlerimizi, müşterilerimize sunduğumuz her zaman yüksek hizmetlerle destekleyerek sunuyoruz. 2014 ...

    Poncik’s Butik

    Bebek Çocuk

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Cevatpaşa mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Sk. no:8, 17010 Merkez/Çanakkale, Türkiye