Eczane İstasyon

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Eczane İstasyon

Eczaneler
  • 2

Eczane İstasyon:1998 yılında Zonguldak şehrinde kurulan Eczane İstasyon, eczacılık alanında profesyonel hizmetler sunmaya devam etmektedir. Eczane İstasyon, daima kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla titizlikle çalışarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğini korumayı hedefler.

Kusursuz Hizmet:Eczane İstasyon, tüm hareketlerinin amacı insanlardaki sağlık bilincinin gelişmesidir - daha iyi sağlık seviyelerine ulaşma misyonu olmaktadır. Personelin profesyonelliği ve kalite anlayışının sonucunda, söz verdiği hizmetin parçası olan hasta memnuniyetini her zaman koruma bilinci ile çalışıyor.

Güvenilirlik:Güvenilir hizmet meyveleri vardır. Müşterilerimiz, Eczane İstasyon'un sunduğu hizmetten oldukça memnun kalıyor. Firmamız, üst düzey bir standarda sahiptir ve her zaman en son güncellemeleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek üzere şeffaf işlemlerinin önemi bilincindedir.

Müşteri Yorumları
S
Soner Zurnacı
  • 2
    • 29.08.2021

    Diğer Firmalar

    Zonguldak,Zonguldak Merkez

    flag

    Bilge Eczanesi 2007 yılında kurulmuş, Zonguldak’ta faal olarak çalışan, sağlık sektöründe hizmet veren bir firmadır. En önemli misyonumuz müşterilerimizin isteklerini karşılayabilecek, güvenilir, nitelikli ve odak noktasına en yakından uygun, estetik ve kaliteli hizmet ...