Eczacı Odası

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Eczacı Odası

Eczaneler
  • 4
mesleki uyum: Sağlık this

Eczacı Odası, 1993 yılında Tokat’ta kurulmuş bir sağlık eczanesi şirketidir. Sektörde verdiğimiz hizmetler, kuruluşumuzdan bu yana mesleki uyumu ön planda tutarak mükemmelliğe her zaman daha da yaklaşmak olmuştur.

Sağlık Eczanesi, ilaçların bilimsel olarak sağlık için gerekli kullanımlarıyla ilgili soru ve gereksinimleri karşılamaya yönelik olarak üretilmiştir. Eczacı Odası, hastaların uyanık ve hızlı tedavi süreci garantisine kadar kapsamlı çözümler sunmaktadır.

Eczacı Odasının sunduğu tüm ürünler, Tokat’ın etrafındaki sağlık carelesinden alınmış en son tıbbi seviyeye bağlı olan standartlara dayalıdır. Güvenilirlik,ürünlerin kalitesi ve muhtemel ciddi risklerin minimizasyonu sadece Eczacı Odası'nın çalışmalarından değil, aynı zamanda hastanın isteklerinin de ölçülmesinden gelmektedir.

Eczacı Odası olarak, toplumun sağlık ve hijyen koşullarının iyileştirilmesine odaklanmış ve sağlık hizmetlerinden pazarlama, ar-ge ve farklı satış kanallarının geliştirilmesi konularında yaşam boyu profesyonel destek sunmaktan gurur duyuyoruz. Eczacı Odası, diğer firmanın ürünlerinin üzerinde baskı olmadan, beraber çalışmak amacıyla rakip olarak ortak çalışma modelleri oluşturmaya hazırdır.

Müşteri Yorumları
K
Kenan ÖZMEN
  • 4
    • 07.02.2017

    Diğer Firmalar

    Tokat,Tokat Merkez

    flag

    Numune Eczanesi,2009 yılında Tokat'ın etkileyici manzarası eşliğinde kurulmuştur. Numune Eczanesi,Tokat genelinde sağladığı hizmetler ile beklentilerin ötesinde duruma sap olmaktadır. Müşterilerimizin gereksinim ve taleplerini en kısa zamanda karşılayacak, deneyimli ve ...

    Tokat,Tokat Merkez

    flag

    ‘Hayat Eczanesi’ 1991 yılında Tokat, Tokat’ta kurulmuş olan anahtar teslim sağlık hizmetleri ve eczane hizmetleri vermektedir. Bölgenin en akciğer sağlığı sektöründe lideri ve öncüsü durumundadır. 20 yıldan fazladır etkinlikleri arasında özel ilaç formülasyonları hasta ...