Ebebek Balıkesir Avlu Avm

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Ebebek Balıkesir Avlu Avm

Bebek Çocuk
  • 2.3

ebebek Balıkesir Avlu AVM 1999 yılında Balıkesir, Yıldırım Mahallesi'ndeki şirketimiz tarafından kurulmuştur. Bebek ve çocuk ürünleri satışı ile sektörde faaliyet gösteriyoruz. 25 yılı aşkın bir geçmişi olan ebebek Balıkesir Avlu AVM; bebek ve çocuk üreticisi olarak sürdürülen Tutku'dan alışveriş cebinde olmaktan büyük keyif alan müşterilerine her zaman kaliteden ödün vermeksizin sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor.

Kaliteli Ürün ve Hizmet Anlayışı ebebek Balıkesir Avlu AVM, yüksek kaliteli ürünlerle müşterilerine en üst seviyedeki hizmeti veren en iyi hizmet anlayışına dayanarak, markalar arasında liderliği sağladı. Uzmanı ebebek çalışanların, müşterilerin emsali olmayan bir alışveriş deneyimi yaşayabilecekleri Sürekli Yolculuk Programı'na katılmaktan, ücretsiz teslimat ve 90 günlük para geri iade garantisi gibi özel avantajlara sahibiz.

Çevreye Duyarlı Anlayış ebebek Balıkesir Avlu AVM sizlerin bebek ve çocuklarınızın geleceği için sorumluluk alıyor! Kullandığımız her malzeme ve işlemde çevreye duyarlı olduğumuzdan tüm ürünler tamamen çevre dostu olarak üretilmektedir. Müşterilerimize son derece güvenli bir ortamda alışveriş yapma veya konaklama fırsatı sunmak için aktif olarak çevre koruma çalışmalarına gönüllü olarak katılmaya devam ediyoruz.

Güvenli Satın Alma Politikası ebebek Balıkesir Avlu AVM, size güvenli alışveriş imkanı sunmak için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Bizimle yaptığınız her alışverişte, uyguladığımız gelişmiş güvenlik sistemi sayesinde sizleri hem koruyor hem de satış odaklı bir müşteri deneyimi sunacak şekilde bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklıyoruz.Bunun yanında, ebebek Balıkesir Avlu AVM, kredi / banka kartlarınızla yaptığınız alışverişler sırasında bilgilerinizin herhangi bir üçüncü tarafa açıklanmayacağını garanti ediyor.

ebebek Balıkesir Avlu AVM olarak alışveriş seyahatlerinizi sonuna kadar keyifle sunuyoruz. Kaliteli ve verimli hizmet için masraftan tasarruf etmiş, çevreye duyarlı olarak ürünler ve hizmetler sunmuş, kaliteli ürünleriyle güvenli alışveriş açısından bir parola oluşturmuş ve en iyi alışveriş deneyimini mümkün kılmış bulunmaktayız.

Müşteri Yorumları
H
Hasan YİĞİT
  • Personel ilgisiz ve alakasız, anakucağı almak istedik personelin davranışı yüzünden almaktan vazgeçtim, ayıp gerçekten.

  • 1
    • 11.03.2023
    N
    Nesrin Akcan
    • Öncelikle beş yıldız Mağazanıza çok fazla...1:İsyerinizde çalışan personelinizin kalifiye olmadığını belirtmek isterim .2- Elemanlar ilgisiz ve küstah davranışlar sergilemekte.Hediye paketleri işlevsiz tasarlanmış ve yetersiz.3-Raf uçları sivri ve zarar verir durumda .Bir arkadaşımızin kulağı yırtıldı ve acil de 7 dikiş atıldı.Bir an önce Mağazanıza çeki düzen vermeniz umuduyla. İyi günler diliyorum.

  • 1
    • 02.03.2023
    s
    samet nefret
    • Yıllardır e bebekten alışveriş yapıyoruz fakat burası kadar nezih ve ilgili bir e bebek görmedim. Özellikle 'takım lideri etiketi olan Muhammed A. isimli mükemmel insana ayrı teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz. İlgili oluşu, bilgili oluşu ve bebeklerle olan iletişimi yani konuşma tarzı bu konu da ya eğitim almış yada kendi gelişimi. Özellikle bu personeliniz hakkında yazmak istedim. Teşekkür ederiz.

  • 5
    • 12.07.2022

    Diğer Firmalar

    Platin Bebe

    Bebek Çocuk

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Platin Bebe, 1991 yılından beri Balıkesir merkezli bebe çocuk sektörünün en bilinen firmalarından biridir. Platin Bebe özellikle teknolojik gelişmelerin içinde her zaman ilk sıralardadır ve ürünlerini güncel tutmak için çalışmalara hız vermektedir. Sonuç olarak, müşteri...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Güvenilir Marka Dastini Bebe Market AVLU 1997'den Beri! Dastini Bebe Market AVLU 1997 yılında kurulmuştur ve Bebek Giyim sektöründe Balıkesir'in birkaç ilk markasından biridir. Günümüzde, işletmemiz modern dükkanlar zincirinin öncülerinden biri olarak tüm Türkiye'ye lid...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Nfes Bebe Mağazası, 2000 yılında Balıkesir Yıldırım Mahallesinde kurulmuştur. Sektörünün öncülerinden biri olan, Nfes Bebe Mağazası, bebek giyim ürünleri satışı ve aradığınız ürünlerdeki kaliteyi bir arada sunan bir mağaza konumuna geldi.Günümüzde 30 üretici, 12 farklı ...

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Baby 10 Bebe Dünyası kuruldu 1991'de Balikesir Yıldırım'da. Biz, bebek ve çocuk ürünleri üreticisi olarak 20 yıldan fazladır bu sektörde faaliyet göstermektedir. Biz kaliteli ve güvenilir ürünler sunmak için her şeyi önceliğimiz haline getirmekten asla ödün vermiyoruz. ...

    Baby Plus

    Bebek Çocuk

    Balıkesir,Balıkesir Merkez

    flag

    Baby Plus Kurumsal İletişim;müşteri memnuniyeti açısından önceliği olan balıkesirli çocuk giyim firmasıdır. 1993 yılında kurulan ve belli bir hedefi olan firmamız, çocukların dış görünümlerine değer veren beşeri değerleri taşıyarak yenilikçi ürünleri sunmaya odağlanmışt...