E.n.g. Madencilik Ltd.şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

E.n.g. Madencilik Ltd.şti.

Maden Şirketleri
  • 0

Eng. Madencilik Ltd.şti., 2008 senesinde Trabzon bölgesinde kurulmuştur. Sektörümüz madenciliktir. Deneyimli çalışanları sayesinde her zaman müşteri odaklı bir yaklaşımla, ulusal ve uluslararası alanda hizmetler sunarız. Güvenilirlik, başarı ve uyumlu çalışma prensibiyle cazip fiyatlarla projelere çözüm getirmeyi hedefliyoruz. Dış satış ağımızla beraber tüm Türkiye'de hizmet veriyoruz.

Misyonumuz, verimli ve etkili üretim sağlamayı, müşterilerin madencilik ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için gelişmiş teknolojilerin kullanımını amaçlar. Güvenilir, kaliteli ve etkin mal ve hizmetler sunarak çevreye karşı sorumlu olma anlayışını kalıcı hale getirmekteyiz.

Vizyonumuz, mevcut pazarın bir öncüsü olarak, sürekli yenilenen ticari stratejisi kanalıyla güvenilir, hassas ve heyecan verici hizmetlerle, çapraz sektörlerde liderlik pozisyonunu kazanmak ve müşterileri memnun edebilmek için ortaklıklar kurmaktır.

Değerlerimiz, ekonomik, yönetsel tedarik zincirlerini güçlendirmeyi, müşterilerin sağladığı değerleri maksimize etmeyi, takipteki bilgi ve betimlemelerin sürekliliğini sağlamayı ve ifadeyi arttırarak her seviye için hayati önemi olan sosyal katkıda bulunmayı vurgularız.

Biz E.n.g. Madencilik Ltd.şti., güvenilirlik, başarı ve uyumlu çalışma prensiplerimiz sayesinde her zaman müşteri gereksinimlerine cevap verebilecek nitelikte, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunmaya çabalıyoruz. Müşteri memnuniyetini ve şeffaflığı esas alıyoruz ve tüm yasalara uymaya söz veriyoruz, aynı zamanda çevreci olmayı da prensip ediniyoruz.

Diğer Firmalar