Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

E-annecim

Bebek Çocuk
  • 5

e-annecim, Bebe çocuk üreticisi sektöründe 2001 yılında Çanakkale'de kurulmuştur. Güvenilir, kaliteli ve çocuklarımızın sağlığına özen gösteren ürünlerimiz ile müşterilerimizin dikkatini çekerek hayatlarını renklendirmeye çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetinin başlıca hedefimiz olduğunu unutmadan sürekli yeni çözümler geliştirip teknolojiyi yakından takip ediyoruz.

Bir çocuğun hem sağlıklı hem de eğlenceli günler geçirmesine katkı sağlamayı amaçladığımız e-annecim, sektördeki en yeni ürünleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sağlıklı bir ortamda çocuklarımıza sunduğu ürünleriyle öne çıkmaktadır. Kaliteli malzeme kullanarak kaliteyi ön planda tutup,tasarım ve estetiğe de gösterdiğimiz önemi anlıyoruz.

Müşterilerimizin bebekleri ve çocuklarının sağlıklı yaşaması için yaptığımız ürünlerin her aşamada kontrol edilerek güvenilirliliğinin sağlanmasına her zaman özen gösteriyoruz. Bizim için çocuk sağlığı önceliklerimizden biri olmuştur. Bu nedenle her zaman çocukların güvenliğini ve sağlığını ön planda tutarak, kullandığımız malzemelerin tamamının Avrupa standartlarında üretiyoruz.

Tüm ürünlerimizin kalitesinden emin olmanız için bayi ve distribütor ağımız ortaklarımıza sürekli destek sağlamakta ve kaliteli ürün kullanmaları için çabalamaktayız. Buna ek olarak, Bayilerimize ve Distributorlerimize eğitimler vermekte ve satış strategilerini geliştirerek onları desteklemektedir.

Güvenilir ve kaliteli ürünlerimiz ve hizmetlerimizle çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı büyümesinde öncü olmaya gayret gösteriyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımız, çocuklu ailelerin aile hayatlarını renklendirmek için e-annecim ile birlikte olmaları için güçlü bir nedendir.

Müşteri Yorumları
S
Sinan Demir Günsür
  • 5
    • 17.05.2021
    Z
    Zafer Tanyaş
    • İşini özenle yapan kaliteli bir firma.

  • 5
    • 16.05.2021
    S
    Sevilay Gürbüz (Ziraatçi Kız)
    • Harika ürünler

  • 5
    • 15.05.2021
    F
    Free Spirit Tech
  • 5
    • 15.05.2021
    e
    eylül Tuvan
    • Çok profesyonel ve kaliteli ürünler çıkarıyorlar çok memnun kaldık teşekkür ederiz.

  • 5
    • 15.05.2021

    Diğer Firmalar

    Karnaval Kids

    Bebek Çocuk

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Karnaval Kids 2012 yılında Çanakkale merkezli bir bebek ve çocuk ürünleri firması olarak kuruldu. Karnaval Kids, sektörde müşterilerine en iyi ürün ile hizmeti sunmak amacı ile faaliyet göstermektedir. Karnaval Kids’in titiz işçiliği ve sahip olduğu tecrübe ile, firma ç...

    Ediko Kids

    Bebek Çocuk

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Ediko Kids: Ediko Kids, 1990 yılında Çanakkale merkezli olarak bebek giyim sektörüne giriş yapan kaliteli ürünler ortaya koyma hedefiyle kurulmuştur. Geniş ürün yelpazesi ve tasarımları ile siz müşterilerine en iyi hizmeti sunmak konusunda büyük bir gayret sarf eder. Ka...

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi no:142/E Kepez, Cumhuriyet, 17110 Merkez/Çanakkale Merkez/Çanakkale, Türkiye

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Firma Adı: Çocukçaa Bebek GiyimSektör: Bebek GiyimKuruluş Yılı: 2014Konum: ÇanakkaleÇocukça Bebek Giyim olarak, kaliteli ve çocukların özel rahatlığını arttıracak seçkin ürünlerimizi, müşterilerimize sunduğumuz her zaman yüksek hizmetlerle destekleyerek sunuyoruz. 2014 ...

    Poncik’s Butik

    Bebek Çocuk

    Çanakkale,Çanakkale Merkez

    flag

    Cevatpaşa mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Sk. no:8, 17010 Merkez/Çanakkale, Türkiye