Dyt. Gizem Gök, Diyetisyen

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dyt. Gizem Gök, Diyetisyen

Diyetisyenler
  • 0

Merhaba, Gizem Gök Diyetisyen olarak, Isparta ve çevresinde sağlıklı bir yaşam tarzını kurma amacım ve hedefimin University Center Health Sciences'te uluslararası standartlara uygun diyet biliminin güçlendirmesi ve bireylerin şifası için destek veriyorum. Başta Metabolik Sendrom olmak üzere çeşitli hastalıklardan muzdarip hastalara beslenme programları, spor programları, stres yönetimi ve hiperaktivite bozukluklarının, kilo kaybındaki başarısızlıkların, Sosyo-kültürel altyapının etkileri gibi sağlıklı yaşamtarzı modellerinin hayata geçirilmesi için çalışmalarım vardır.

Diabetes Mellitus, Türk Hipertansiyon Derneği'nde tavsiye edilen diyetlere göre beslenme yoluyla kan şekerlerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olurum. Şeker Hastalığı ve metabolizma bozuklukları nedeniyle özel beslenme programları hazırlayarak geniş bir yaş aralığında kişilere egzersiz programlarının tasarlanması ve hipertansiyon, obezite, kolesterol, trigliserid, karaciğer hastalıkları, emzirme sürecinde beslenme ve lif (soluble dietary fibre) alımının dengeli korunması gibi hastalara doğru desteği sunmamda yardımcı olmaktayım.

Çoğu zaman herhangi bir diyet danışmanı desteğinin alınmayacağını ve bu durumun insanların sağlıklarını etkileyeceğini hesaba katarak, Size ve ailenize kendi geliştirdiğimdule hayatı değiştirmenize yardımcı olacak kişisel programlar tasarlıyorum. Telefonla veya internet aracılığıyla uzak mesafe klonlarım sayesinde kişisel besleme planlarının daha hızlı ve düzenli şekilde tasarlamamda yardımcı oluyorum.

Hedefler doğrultusunda, sağlıklı beslenme, yoga, egzersiz, en popüler diyet teknikleri ve ilaçlar hakkında destekverenip sonuca götüren ve kalıcı sonuçlar tesis eden Dyt. Gizem Gök Sensin!

Diğer Firmalar

Diyetisyen Berika Baygın Sağlıklı Yaşam Ve Beslenme Merkezi olarak müşterilerimize profesyonel, güvenilir ve etkin çözümler sunuyoruz. Isparta’da konumlanmış olan merkezimizde sağlıklı yaşama ile ilgili çalışmalar yaparak müşterilerimize en kaliteli hizmeti göstermeye d...

Isparta,Isparta Merkez

flag

Diyetisyen Rumeysa Türk, Isparta'da size diyet hizmetleri sunmak için burada. Bizim amacımız sizin hayatınıza zinde, sağlıklı ve formda kalmanızı sağlamak. Diyetisyen Rumeysa Türk, nadir görülen bir uzmanlık alanı olan diyetisyenlikte deneyimli ve çok konuşulan bir uzma...