Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Duyuz Otomotiv

Otomobil Yedek Parçacıları
  • 0

Duyuz Otomotiv, 2012 yılında Eskişehir Odunpazarı'nda kurulmuş bir otomobil yedek parça alanında hizmet veren bir firmadır. Çalışanların profesyonel eğitimli ve tecrübeli kadrosu, en iyi müşteri yaklaşımı ve hizmetlerle birlikte siz değerli müşterilerimize en iyiyi sunmayı amaçlayarak daha güzel ve etkili çözümler bulma azmiyle çalışıyor.

Kurulduğundan bu yana tercih edilen Duyuz Otomotiv, her zaman dünyadaki gelişmeleri takip ederek sunduğu hizmet kalitesini artırmak için ar-ge çalışmalarına destek veriyor. Böylelikle müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak markamızı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Şimdiye kadar kullandığınız her türlü yedek parça kalitesinden dem vurmaktan hiç çekinmiyoruz.

Kaliteli hizmete önem veren Duyuz Otomotiv, esnek iş saatleriyle haftanın her günü ve haftasonları da dahil olmak üzere siz müşterilerimize servis ağıyla hizmet veriyor. Servisimizde üst düzeyde donanımlar ve ekipmanlar ile herhangi bir sorunda talebinizi hiç uğraşmadan sonlandırabiliyoruz. Özenli, konusunda uzman personeliyle size en iyi hizmeti verelim diye çabalıyoruz.

Değerli müşterilerimiz, Duyuz Otomotiv olarak sizleri her zaman hizmetimizin en üst seviyesinde tutmayı hedefliyoruz. Yüksek kalitede stoklarımızla ve daha nitelikli hizmet anlayışımızla size daha kaliteli ve güvenilir ürünler sunacağız. Sizlerden her zaman desteklerinizi bekliyoruz.

Diğer Firmalar

Mutlu Bayram Ticaret Orjinal Yedek Parça

Otomobil Yedek Parçacıları

Eskişehir,Odunpazarı

flag

Mutlu Bayram Ticaret Orjinal Yedek Parça 2001 yılında Eskişehir Odunpazarı'nda kurulmuştur. Misyonumuz oto parça modellerinde uzun ömürlü ve güvenilirlik kalitesini standart kılmaktır. Kaliteli Ürünler Müşterilerimizin itibarını son derece önemsiyoruz ve her zaman en iy...