Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dubas Tekstil

Kumaş Üreticileri
  • 4.3

Dubas Tekstil, 2020 yılında Gaziantep şehrinin Şahinbey ilçesinde kurulmuştur. Kumaş toptancılığı ile ilgili ürün sağlayıcı olarak en üst seviyede hizmetin lideri olarak hareket etmektedir. Hedefleri, müşterilerin taleplerini çabuk ve etkili tepki verebilecek bir ürün portföyü sunarak onların ihtiyaçlarına göre özel ürünler geliştirmek ve böylece dayanıklı bir ticaret ilişkisi oluşturmak en üst hedefidir.

Kaliteli ve Prestijli markaları zengin kumaş envanterinde tedarik etmekteyiz. Müşterilerimiz için her zaman optik çözümler bulmak ve proje bazlı kaliteyi sağlamak için üçüncü taraf laboratuarlarımızdan raporlar alınmaktadır. Verimli ve sürdürülebilir üretim ile birlikte Dubas Tekstil, kendisine özel teknolojisini uygulayarak üretimde konfor, ömrü ve itici yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Güvenilir Kamu ve Özel Sektör müşterilerimiz için performans sürekliliği sağlamaya odaklıyız. Sağladığımız sigorta kapsamı avantajlarıyla, müşterilerimize verimliliği artırmak için destek sağlayan vasıflı personelimiz, çift taraflı sadakat oluşturan ve yenilikçi ekonomi koşullarındaki problemleri çözmeye yardımcı olmak için burada.

Dubas Tekstil, Türkiye'deki tüm müşterilerine en iyi fiyat seçenekleri ile yardımcı olmak amacıyla sektörün önde gelen firması olmayı amaçlamaktadır. Büyük işletmelerden küçük perakendecilere kadar herkesin ihtiyacı olan en iyi ürünü zamanında sunmak çok önemlidir.

Dubas Tekstil müşterilerimize hak ettikleri değeri sunmak için isteklidir. Sonuç olarak, her müşterimizin memnuniyeti ve başarısı en üst seviyede tutularak tüm kumaş ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız.

Müşteri Yorumları
A
Abou Alyazan
  • 3
    • 28.12.2021
    R
    Recep Bal
  • 5
    • 03.12.2021
    I
    İskender Eren
    • Nonwaven Kumaşın öncü adresi...

  • 5
    • 04.06.2020

    Diğer Firmalar

    Tacir Tekstil

    Kumaş Üreticileri

    Gaziantep,Şahinbey

    flag

    Tacir Tekstil Btom&Satım, 2012 yılında Gaziantep şehir merkezine yerleşerek ticari faaliyetlerini başlatmıştır. Sektörde 12 yıllık bir geçmişe sahiptir. Kumaşcılık, Tekstil ve Avrasya Bölümleri olmak üzere 3 farklı bölüme ayrılmış olan Tacir Tekstil, sektöründe kalitesi...

    Gaziantep,Şahinbey

    flag

    Otoman Kumaş ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti., 2001 yılında kurulan Otoman Kumaş ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti., Gaziantep, Şahinbey'de balık ekmeğini yemeyen bir nehir olarak tekstil ve dikiş üretiminde uzmanlar arasındaki liderliği sürdürmektedir. Gelin öncelikle ...

    Anadolu Kumaş

    Kumaş Üreticileri

    Gaziantep,Şahinbey

    flag

    Anadolu Kumaş, 2002 yılında kurulmuş üretici firması olarak, %100 yerli sermaye ile tamamı yerli kaynaklarla kumaş üretiminde hizmet vermektedir. Gaziantep Şahinbey'de merkez ve showroom bulunan firmamız; profesyonel ekibi, son teknoloji donanımlı tesisleri ve iç süreçl...