Dt. Sanlı Volkan Öz

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dt. Sanlı Volkan Öz

Diş Hekimleri
  • 0
İl Özelinde Uzun yıllardır Sağlık Hizmetleri vermekte olan Dt. Sanlı Volkan Öz, 1998 yılından beri profesyonel hekimlik hizmetlerini Van ile ilgili hastalara sunmaktadır.

Öz Güven ve Kaliteli Hizmet Konusunda Deneyimli Uzman

Dt. Sanlı Volkan Öz, konunun uzmanıdır ve sahip olduğu başarılarını göstermektedir. Bazı önemli mesleki kuruluşların ve devletin uzman danışmanlık komite üyesi olarak atandığını unutmamak gerekir. Uzman ve dayanıklı ekibinin gücü ve desteği de ona yeterli tecrübeyi sunmaktadır.

Etkili Sistematik müdahale

Hastaların can sıkıntısı hakkında Türkiye'deki en iyi uygulamaların onlar tarafından tavsiye edildiğini bilmek gurur vericidir. Hastalarınızı ayırt etmeksizin bireysel olarak varolan herhangi bir problemi müdahale etmek için etkili bir şekilde sistematik yaklaşımlar uyguluyoruz. Yaşanan ağrı ve hazımsızlığın altında ne saklıyse bunu derinlemesine öğrenmeyi amacıyla sosyal, psişik, biyokimyasal ve fizyolojik faktörler için dikkatli incelemeler gerçekleştiriyoruz.

Yüksek Teknoloji ve Kullanımı

Teknolojiyi entelektüel ve medikal araştırmalardan kaynaklanan yeniliklerle sonsuzlukta geliştirmekteyiz. Hazımsızlık ya da diş ağrısı yaşayan hastalarımıza güvenliği ve rahatlığı esastır.Bizler tüm diş sağlığı alanlarına ilişkin Güncel uygulamaları kullanmaya bu nedenle yoğunlaştık. En son teknoloji ile, diagnose ve tedavide büyük endişeye sahip insanlar için mükemmel yanıtlar veriyoruz.

Kalite ve Mevcut Standartlar

Kalite standartları olmadan hasta memnuniyeti sağlanamaz. Hastanın daha konforlu olmasını sağlamak için dünya çapındaki mevcut ultrasonografik cihaz ve radiografik aygıtların kalitesini test ediyoruz. Diş doktorumuzun hassasiyeti ile beraber, mevcut artık çoğalan standard bariyerlere uymadan hizmetimizden sorumlu olduğumuzu unutmuyoruz.

Dt. Sanlı Volkan Öz, desteğiyle daima sağlıklı ve güvenli diş hekimliği hizmetlerini sunduğuna güveniyor ve hastalarımız için her zaman engellere karşı yol açmaya devam ediyor. Bizler 38 yıldan bu yana Diş Hekimliği odasında geniş bir diş sağlığı hizmet ağı sunarken, Van nüfusunun gelişim ve gelişimi için çaba sarfetmekten asla vazgeçmiyoruz.

Diğer Firmalar

Van,Van Merkez

flag

Dt Ömer Faruk Çetinkaya Diş Hekimi,1997 Yılından Günümüze Ağız Ve Diş Sağlığı Sektöründe Van'da Hizmet Vermektedir. Kuruluşundan Günümüze Firmamız Müşteri Memnuniyetini Her Zaman Önemsemiş, Kaliteli ve Güvenilir Hizmet Anlayışıyla Tavsiye Edilen Bir Diş Hekimidir. Müşte...

Van,Van Merkez

flag

'ın en eski ve ünlü dişhekimlerinden olan Dt. Fatma Geyik Baştürk, 2002 yılında kurulmuştur. On sekiz yıldır Van’daki vatandaşların ağız ve diş sağlığını sağlamada atölyemizde etkin bir şekilde hizmet vermekte, profesyonel anlayışla hastalarımıza en iyi, güvenli ve stan...

Van,Van Merkez

flag

Diş Hekimi Mesut Burak Derge, 1994 yılında kurulmuştur. Sektörü Diş Doktorluğu olan bu firma Van’da faaliyet göstermektedir. Diş Hekimi Mesut Burak Berge, her türlü dişle ilgili hizmetleri vermektedir. Üstelik meslektaşları arasında en uygun fiyatlara sahip olan firmamı...

Van,Van Merkez

flag

Van Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi 2012 yılında kurulmuş bir diş hekimliği cemiyetidir. Van şehrinde turizm gelişmekte olan bir kente bağlı olmamız size en iyi sağlık hizmetlerini sunmaya teşvik ediyor. Uzman ve profesyonel ekibimizle, sağlam yaşama temellerini atmak ve üt...