Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya

Saç Ekim Merkezleri
  • 2.8

Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya, Sektörümüzde profesyonel hizmet verdiğimizden beri gösterdiğimiz performansla daima müşterilerimizin takdirini kazanmış bulunmaktayız.

Kalite ve Satış Uzmanlığı konusunda Antalya’nın en iyisi olarak merkezimizi temsil etmiş, yaptığımız saç ekim hizmetlerimizle müşterilerimize istediklerinden çok daha fazlasını sunmuş ve şehrin saç ekim alanındaki öncüsü olmayı başarmış bulunmaktayız. Saç ekimi ile ilgili her konuda uzman ekibimiz ile kaliteyi siz değerli müşterilerimizin için güvenceye aldık. Müşteri memnuniyeti, Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya’nın üstünlüklerinden biridir.

Vücut ölçülerine uygun saç modelleri ve uzman kişilardan kaliteli hizmet sunarak, müşterilerimize saç ekim ameliyatı sonuçlarından memnuniyet hissettirmek isteriz. Saç ekim üzerine profesyonel bilgi ve tecrübemizi arttırmak için sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Kaliteli, temiz, steril ortamda hizmet verip en doğru yöntem ve ürünleri kullanarak zamanında kusursuz hizmet verebilelim diye tüm çalışanlarımıza beklenen seviyede eğitim veren ekipleriz.

Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya, Son teknoloji ile donanmış ekipman, jeler ve kozmetik ürünleri kalitesini korumaya devam ederken, müşteriye duyarlılık misyonumuzun destekçisiyiz.

Tüm müşterilerimize bireysel yaklaşımın gerekli olduğuna inanıyoruz. Biz her zaman üstün hizmet sunmayı tavsiye ediyoruz ve müşterilerimizin farklı talepleri ve önerileri için harekete geçiyoruz. İçtenlikle herkese Drkhair Saç Ekim Merkezi Antalya’da keyifli bir konuk olmasını umuyoruz.

Müşteri Yorumları
A
Abdullah Bardakçı
  • Rezalet. Paranızla rezil olmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Şok dökülme sonrası çıkmayan saçlarınız ücretsiz olarak yeniden ekilir dediler. Gittik, dalga geçer gibi 10000 TL + greft sayısı ama size nakit 5000 TL olur dediler. Saç ekimini özellikle Hakan beyden talep etmezseniz alanında uzman olmayan bir takım hemşireler yapıyor. Çıkmayan saçınızı yeniden düzeltmek için para istiyorlar. Önünden bile geçmeyin.

  • 1
    • 23.11.2021
    m
    murat tartar
    • 2020 şubat ayı operasyonumu gercekleştirmek için uzun süren araşırmalar sonucu DRKHAİR SAÇ EKİMİ OM HASTANESİNDE KORDİNATÖR ÇİĞDEM HANIMLA TANIŞMIŞ OLDUK KENDİSİ OLAĞAN ÜSTÜ HANIMEFENDİLİĞİ İLGİSİ VE TECRÜBESİYLE BİZLERİ KARŞILADI OPERASYONA KATILAN DİĞER ARKADAŞLARA AYRI AYRI TEŞEKÜR EDFİYORUM BAŞTA ÇİĞDEM HANIM VE HAKAN BEYE MEMNUNİYETİMİ BURDAN İLETMEK İSTİYORUM SAÇ EKİMİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA CANI GÖNÜLDEN TAVSİİYE EDİYORUM HEM KARŞILAMA HEM UĞURLAMA HEM İLGİLENME VE EN ÖNEMLİSİ GERCEK SONUÇ ALMAK İSTEYENLER İÇİN BENCE TEK ADRES

  • 5
    • 29.06.2020
    T
    Tfb Tfb
  • 1
    • 07.05.2020
    M
    Merve gidici
    • 2018 sonunda saçlarımın ön kısmına sıkılaştırma ekimi yapıldı. Sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu. Hakan bey ve ekibine çok teşekkür ederim.

  • 5
    • 18.01.2020
    נ
    נועם קניג
    • Hayatımın en büyük hatası. Fotoğraf ekleme seçeneğini bulamadım ama isteyen herkes bana özel e-posta gönderebilir ve 11 ay öncesi ve sonrası fotoğrafların yüksek sesle ve net konuşmasına izin vereceğim. Geri ödeme istedim, tam geri ödeme olmasa bile (2800€'nun %50'si) ve reddettiler ve düzeltme için geri gelmemi istediler. Bu çok saçma, çünkü sadece benim operasyonum başarısız olmadı, İsrail'den benimle aynı durumda olan en az 10 adam daha tanıyorum. Böyle yerlerin hala var olması gerçekten çok yazık. Kendinize büyük bir iyilik yapın ve başka bir yer arayın!!!

  • 1
    • 15.01.2020

    Diğer Firmalar

    Akdeniz Antalya Saç Ekimi - Hair Transplant Antalya, uzmanı olmakla beraber, saç ekimi (saç nakli) konusunda en güovce hizmeti vermeyi amaç edinmiş bir merkez olarak, kepez mahallesi, Nemile sokakta hizmet vermektedir. Kliniğimize müşterilerimizin daha da başarılı bir s...

    Antalya,Muratpaşa

    flag

    Medica Saç Ekimi / Medical Park Hospital: Sağlık alanındaki kusursuz hizmet ve deneyimli sağlık personeliyle Muratpaşa, Antalya’daki Medica ile Saç Ekimi tecrübesi yaşayacaksınız. Medica Saç Ekimi ve Medical Park adlı modern Merkezimizde, en son teknolojiye sahip ekipma...

    İce Fue Saç Ekim Merkezi

    Saç Ekim Merkezleri

    Antalya,Kepez

    flag

    İce Fue Saç Ekim Merkezi, çok deneyimli bir kadro tarafından idare edilen, Antalyalı saç ekim merkezidir. Kaliteye ve sağlıklı görünüme öncelik vererek hizmet vermekteyiz. Güler yüzlü ve profesyonel personelimiz sayesinde müşterilerimizin rahatça içinde olabilmesini sağ...