Dr. Yusuf Murat Kılıç

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dr. Yusuf Murat Kılıç

Diş Hekimleri
  • 5

Dr Yusuf Murat Kılıç Hakkında: 2011 yılından beri Gaziantep'in Şahinbey bölgesinde hizmet veren Dr. Yusuf Murat Kılıç, ağız ve diş sağlığı sektöründeki en iyi ve en güvenilir çözümleri sunmak amacıyla kurulmuştur. 13 sene boyunca, hastalarının her türlü diş hekimliği ve diş tedavisi ihtiyacının ötesinde, onlarla ilgili tüm özel becerilerde yetkin bir ekiple hizmet vermiştir.

Doktorumuzun Yazılım Zekasıyla Takip Üstüne Inovasyonlar: Her özel Tedavi salonunda olduğu gibi, Dr. Yusuf Murat Kılıç Gözetim Servisi'nin tıbbi altyapısını kolaylaştırmak ve müşterilerin beklentilerini boşa çıkarmamak için, yakından izlenen modern yazılım teknolojilerini entegre etmiştir. Doktorumuz, kapsamlı cihaz monitörizasyonundan sonuçları ve geçmiş verileri anında uygun bilgiler aracılığıyla görselleştirmek için RAMIS ve PACS sistemini kullanmaktadır.

Kaliteli Sağlık Hizmetlerine Adanma: Dr. Yusuf Murat Kılıç, müşterilerine sunduğu üstün kalitedeki diş hekimliği ve diş tedavisi hizmetlerinin yanı sıra hizmet standartlarına odaklanarak sunduğu sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için mümkün olan tüm çabalarını sarf eder. Doktorumuz, kullandıkları nörolojik teknolojiler sayesinde insanların sağlık durumlarını daha doğru tahmin etmeyi sağlamaktadır. Ek olarak, doktorumuz, kişisel sağlık stratejisinin oluşturulması, eğitim, danışmanlık ve koordinasyon konularında profesyonellerden yardım almak suretiyle her hastasına özel tedaviyi destekledi.

Müşteri Yorumları
y
yusuf murat kılıç
  • 5
    • 11.05.2018

    Diğer Firmalar

    Gaziantep,Şehitkamil

    flag

    Dr Delal Dara Kılınç Kimdir? Dr. Delal Dara Kılınç, 2008 senesinde Ağız ve Diş Sağlığı alanında Gaziantep Şehitkamil'de kurulan ve hizmetlerini sürdürmeye devam eden bir aile diş hekimliği uzmanıdır. Uzman Ağız ve Diş Sağlığı doktoru Dr. Delal Dara Kılınç, üst düzey mua...

    Gaziantep,Şahinbey

    flag

    Diş Hekimi Bülent Gökseven, kendini denetim altına almak ve tedavi anlamında güvenilirliğe dayalı bir sektör olan diş tedavilerinde, 1992 yılından bu yana planlı çalışmalarla Gaziantep Şahinbey'de faaliyet göstermektedir. Çağdaş teknolojik cihazların kullanıldığı ve sür...