Dr. Dt. Harun Akbörk, Diş Hekimi

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dr. Dt. Harun Akbörk, Diş Hekimi

Diş Hekimleri
  • 0

Dr. Dt. Harun Akbörk, Diş Hekimi, 2018'te kurulmuştur. Hizmetlerimiz arasında üst düzey diş hekimliği hizmetleri sunmak amacıyla profesyonel bir yaklaşımla Osmaniye'de faaliyet göstermekteyiz. Diş ve dişhekimliği alanlarında uzman ekibimiz, hastaların sıhhatli bir diş ve diksiyonuna kavuşmaları için mükemmel tedavi ve danışmanlık vermeyi amaçlamaktadır.

Kliniğimizde, sahip olduğumuz en yeni teknolojiler ile son derece etkin ve pratik tedaviler gerçekleştiriyoruz. Sunmakta olduğumuz profesyonel sunuş, standartlarımızın yükselmesine olanak tanıyor. Tıbbi araç ve gereçlerimiz, PCR testleri ve diğer tüm teknolojiler ile hastaların hastalıklarına yaklaşımını doğru şekilde sağlayabiliyoruz. Ayrıca laboratuvarda sertifikalı personel tarafından denetlenen ayrıntılı testler; diş ve dişhekimliği alanlarıdaki sorunların hızlı teşhis ve seçilmiş samiyle tedavisine imkan sağlıyor.

Dr. Dt. Harun Akbörk, Diş Hekimi merkezi, her türlü diş sağlığı sorununa çözüm arıyor. Tıbbı danışmanlık, dişlerdeki koku, diş dökülmelerinin ve diğer diş sağlığı durumlarının keşfedilmesi ve tedavi edilmesi ile ilgileniyor. Hastalarımıza sunmakta olduğumuz temel hekimlik hizmetleri; diş yaptırma, estetik diş hekimliği, implantoloji, adet kanal tedavisi, ortodonti ve diş beyazlatma çeşitli diş işlemleri arasındadır.

Biz, Dr. Dt. Harun Akbörk, Diş Hekimi merkezi olarak hastalarımıza sunmakta olduğumuz profesyonel, kaliteli ve titiz bir yaklaşımla, bireylerin sağlıklı dişlerine kavuşmalarını istiyoruz.

Diğer Firmalar

Koska Dental

Diş Hekimleri

Osmaniye,Osmaniye Merkez

flag

Koska Dental,2009 yılından beri Osmaniye’de diş hekimi konusunda çalışmalarını sürdüren bir firmadır. Yürürlükteki mevzuat ve düzenlemeler doğrultusunda hizmetlerini geliştirmektedir. Verdiği kaliteli hizmetler sayesinde müşterileri tarafından uzun zamandır hizmet aldığ...