Dr. Demirel Uzun

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dr. Demirel Uzun

Diş Hekimleri
  • 4.5

Dr Demirel Uzun,1996 yılından bu yana Ordu ilinde hizmet veren bir diş hekimidir. Sağlık hizmetlerinin kalitesini ve seviyesini her geçen gün geliştirmek için özverili çalışmalara öncülük ederek, hastalarımızın bazı tedavi edilemeyen durumlarla karşı karşıya kalmadan iyi bir sağlık bakımı alabilmesini sağlayan bir meslek sahibiyiz.

Ordu ilinde 1996 yılında Dr. Demirel Uzun'un sağlık hekimi olarak kurulmasıyla birlikte, söz konusu hastalarımızın en kaliteli şekilde muayene ve tedavi olabilmesi için üst düzey hizmet sağlamayı amaçladık. Öncelikli olarak, tüm hastaların memnuniyetini sağlamak için çeşitli aktivitelere sahip bir medikal uzmanlık ekibi tarafından desteklenen profesyonel bir hizmet modeli geliştirdik. Muayene sonrası raporunuzun tutarlılığını özellikle önemsiyoruz.

Üst düzey bakımçoğunlukla, müşterilerimizin deneyiminin arttırılmasına daha fazla odaklanarak, mesleki uzmanlığımızla kendimizi geliştirmeyi stratejimiz olarak belirledik. Diş hekimi olarak, yalnızca hastaları sağlıklı tutmayı değil aynı zamanda onların gönüllerine de hitap etmeyi ve deneyimlerinin inanılmaz derecede gelişmesini gözetmeyi amaçladık. Hiçbir uygulama başlamadan önce, hastayla yakından ilgileniyoruz.

Şu anda, hastalarımıza gerekenin üzerinde bir hizmeti sunuyoruz. Daha güçlü bir vaka çözme araçlarını topladık ve her şeyi şeffaf tutuyoruz. Kaliteyi her zaman ön planda tutmak için sürekli olarak güncellemeler ve eski metotlardan vazgeçip yeni ve daha iyi teknolojileri kullanmak suretiyle kliniğimizi modernize edip, doktorlarımızın seviyesini yükseltip, hastaların en iyisini almalarını sağlamaya odaklandık. Ayrıca, kullandığımız modern teknolojiler, tedavide akıllı robotlar ve programlı cerrah cihazlarımızla hastalarımızın hem sağlıkları hem de rahatlıklarını her zaman en önde tutuyoruz.

Müşteri Yorumları
S
Serkan Bayram
  • 5
    • 03.03.2023
    I
    İ
  • 5
    • 01.03.2023
    K
    Kadir Gündoğan
    • Sağlık sigortası kapsamında diş muayene ve temizletmek için gittim üstün körü 5 dk da temizledi muayene etme yok dişlerimde hala tartar lekeleri var fotoğrafını yüklemek isterdim de utanıyorum.

  • 1
    • 24.08.2021
    m
    merve nur falay
    • Korkmadan gidin, hem ilgisi hemde hizmeti güzel,

  • 5
    • 11.01.2021
    S
    Swm
    • 2003 yılında 7 dişimi yaptırmıştım burda, neredeyse 20 yıl önce.Gecenlerde Izmirde bir dişçiye gittigimde çok güzel olduğunu söyledi.Hatta cok az doktor böyle güzel iş çıkarır dedi.

  • 5
    • 08.02.2020

    Diğer Firmalar

    Ordu,Ordu Merkez

    flag

    Zülhüman Gül Tulgar Diş Hekimi 1991 yılında Ordu'da açılan Zülhüman Gül Tulgar Diş Hekimi, bugün uzman personelleri ve teknolojik donanımı ile diş sağlığı hizmetleri alanında en iyi kaliteyi sunmak için hizmet vermektedir. Kliniğimiz, müşteri memnuniyetini her zaman ön ...

    Ordu,Ordu Merkez

    flag

    Diş Hekimi Oğuz Kaan Alici, 2007 yılından beri Ağız ve Diş Sağlığı sektörüne hizmet vermektedir. 2005 yılında Türkiye Ordu' da kurulmuş olan firmamız, sağlıklı diş ve ağız çalışması için başta ağız sağlığı ve süt çocukları olmak üzere birçok alanda güvenilir ve profesyo...

    Ordu,Ordu Merkez

    flag

    Viadent Dental Medikal kurulduğu 2020 yılından bu yana Ordu, Ordu/Türkiye de insanların diş hekimliği alanında yardım aldığı kurumsal bir firma. Kendilerine güvenen tecrübeli personelimizle Viadent, profesyonel bir hizmet sunan, yenilikçi ve modern bir ortam sunuyoruz. ...

    Ordu,Ordu Merkez

    flag

    Özel Ordu Diş Polikliniği, 2015 yılından bu yana Ordu'da hizmet vermekte olan deneyimli bir diş hekimliği firmasıdır. Ortaklarının kliniğe yılların tecrübesiyle yaptırımlarıyla hiç yoktan bir güvenilir, ortaölçekli bir ulusal sağlık kuruluşuna dönüştürmesi sayesinde, Öz...