Dr. Bilge Zengin

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Dr. Bilge Zengin

Diş Hekimleri
  • 0

Dr Bilge Zengin, 2007 yılında Elazığ'da kurulmuş bir diş hekimi sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Bir çok hastamız olmasının yanı sıra sağlığa olan katkımızı kanıtlamak için her geçen gün hizmet kalitemizi daha da arttırm ne amacıyla çaba sarf etmekteyiz. Sektörde uzmanlaşmış ekibimiz hayata geçirdiği tüm projelerin farkındadır ve bunların sonunda memnuniyetle karşılaşacağından eminiz.

Misyonumuz müşterilerimizin sorunlarını çözmek ve onlara en kaliteli hizmeti sunmaktır. Her hastamıza kendimize son derece değer vermelerini sağlamaya çalışıyoruz ve sağlıkları hakkında bilgi edinmelerine yardımcı oluyor, böylece sağlık sorunlarını çok daha iyi anlamalarını umarız.

Vizyonumuz, Elazığ'daki diş hekimliği alanında en kaliteli servisimizi size sağlamaktır. Bizler, profesyonel bir yaklaşımla tüm hastalarımızın sağlıklı ve eğlenceli bir deneyim yaşamasına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyor ve her zaman güncel tedavi metotlarından yaralanmaktayız.

Diğer Firmalar

Elazığ,Elazığ Merkez

flag

Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ.'nin kuruluşu 2014 yılına ulaşmıştır. Elaziğ Teknik Ortez-Protez, 2014 yılında Elazığ'da kurulmuştur. Biz Elazığ Teknik Ortamed ve Protez San. LTD. ŞTİ., ortopedik ortez-protez sistemleri ve destekleyici cihazların üretiminde ve sa...

Dr. Turgut Papila

Diş Hekimleri

Elazığ,Elazığ Merkez

flag

Dr Turgut Papila ; 2016 yılından bu yana ağız ve diş sağlığı sektörünün hem Elazığ’da hem de çevre illerde bireysel/toplumsal olarak gelişmesi adına katkı sunmak amacıyla faaliyetler göstermektedir. Firmamız, gerekli insiyatifleri alarak mümkün olduğunca gelişmiş imkanl...