Döşemelik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Eğer firma sahibi sizseniz, firmayı düzenlemek için lütfen buraya tıklayınız.

Döşemelik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Kumaş Üreticileri
  • 5

Döşemelik Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. 2011 yılında Yalova’da kurulan sektörde öncü olan bir fabrika olarak kendini kanıtlamıştır.

Bir Kalite Hedefi: Döşemelik Tekstil, en iyi müşteri memnuniyetini sağlayacak ve her zaman mükemmel kalite standartlarına ulaşmak için sürekli yenilenmeye odaklanmıştır. Misyonumuz, müşterilerimizin deneyimlerine değer katmak ve her zaman üretim süreçlerinde% 100 mükemmellik hedefi için mücadeleye devam etmektir.

Tarihsel Akış: 2011'den bu yana Çimentolu ve Yalova yöresinin tekstilde komple çözüm arayan önde gelen firması olarak, üretim bölümündeki modern araçlarımızla, kumaş andıran yapısı ile unutulmaz ve her şeyden önemlisi en iyi kumaşı elde etmek için değişmez bir azimin varlığını göstermekteyiz.

Gelişmeler: Fabrikamızda verimlilik rahatça artırmak için basitleştirilmiş, stabil ve hızlı üretim süreçlerimiz vardır. Ancak, markamıza odaklanarak ilerleyen, yepyeni ve son derece yaratıcı tasarımlar ortaya çıkarmak için de güçlü vizyonumuz vardır.

Tekstil alanında kendimizi kanıtladık ve müşteriye en kaliteli ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken, çevreye saygılı bir yaklaşımla ve yenilikçi fikirlerle mümkün olduğunca çok ve çabuk olmak istiyoruz.

Amaçlarımız: Döşemelik Tekstil, talepleri karşılayacak, cömert endelde sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunacak ve ülkenin en nitelikli ekonomilerinden birine sahip olmak için gayret göstermektedir.

Müşterilere wsade etmekten hiç bir zaman çekinmeyecek olan Döşemelik Tekstil markamız, ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası ile pazardaki en aktif oyuncu olmaya devam ediyor.

Müşteri Yorumları
D
Davut Umut Katı
  • 5
    • 22.12.2018

    Diğer Firmalar